Майкъл Медсън: Когато играх във филм на Тарантино, никой не вярваше на този режисьор

Актьорът разказва за ролята си в "Garbage" на дебютанта Фил Волкен
17 юли 2012 11:52, Петя Славова
1
Майкъл Медсън: Когато играх във филм на Тарантино, никой не вярваше на този режисьор
Снимка: Reuters

Новият филм с участието на Майкъл Медсън "Garbage" е в основната конкурсна програма на Третия международен кинофестивал в Одеса, предаде ИТАР-ТАСС.

В кинотворбата, режисирана от Фил Волкен, Медсън играе самия себе си. Сюжетът разказва за двама шофьори на боклукчийскик амион, обслужващи Холивуд, които случайно намират статуетка  "Оскар" за изпълнение на поддържаща роля. По думите на актьора филмът е дълбоко ироничен и осмива холивудските мании, които тресат от дълго време Меката на киното.

Медсън сподели, че с удоволствие е приел роля в комедийния жанр. "Доста рядко ме канят в смешни филми, обикновено аз съм суровият тип с пистолет в ръка. Стана ми интересно и приех да се снимам в "Garbage", пише БТА.

Актьорът заяви, че преди да стане известен, е бил шофьор на камион. Сменил бил куп професии, изкарвал си хляба като автомеханик и работник в автомивка. "Родителите ми рано се разведоха и нямаше на кого да разчитам. На 14 години осъзнах, че никой не може да ми помогне, освен ако не си помогна сам!"

Медсън се съгласил да играе във филм на дебютанта Волкен, защото обичал да поема творчески предизвикателства. "Когато се снимах в "Глутница кучета" на Тарантино, никой не вярваше на този режисьор, спомни си Медсън. А се получи една не много лоша лента!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много голям... Един мой любим актьор..