Батман отново е на върха

В бокс офиса на Северна Америка бързо си проправи път и новия "Зов за завръщане"
Обновена: 6 авг 2012 13:16 | 6 авг 2012 12:32, Петя Славова
6
Батман отново е на върха
Снимка: Александра филмс

За трета поредна седмица  "Черният рицар: Възраждане" е начело в бокс-офис класацията на Северна Америка, предадоха световните информационни агенции.

Финалът на епичната трилогия на Кристофър Нолан за приключенията на Батман е спечелил 36,4 милиона долара от продажбата на билети през уикенда в киносалоните на САЩ и Канада. От излизането си на екран продукцията е реализирала близо 355 долара в домашния бокс-офис, предаде БТА. 

Непосредствено след него в класацията се нарежда римейкът на филма "Зов за завръщане". Главната роля в оригиналната лента от 1990 г. се изпълняваше от Арнолд Шварценегер. В новия филм главната роля е поверена на Колин Фарел. Продукцията спечели през уикенда 26 милиона долара от продажбата на билети.

Още по темата

 Третото място заема семейната комедия "Дневникът на едно срамежливо дете: Кучешки дни" с 14,7 милиона долара. На четвърта и пета позиция в бокс-офис класацията на Северна Америка са анимацията "Ледена епоха 4: Континентален дрейф" и комедията "Съседска стража".

Приходите от продажбата на билети за двата филма през уикенда възлизат съответно на 8,4 милиона долара и 6,35 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Bruce Wayne преди 11 години
Можеше да бъде малко по-добър като за финал на трилогията. Явно вече не са имали много възможности и идеи да направят феноменален завършек. Все пак филма е доста добър, но не колкото Черния рицар.
4
8
 
0
 
! Отговори
ah преди 11 години
Мега *** както винаги... The Avengers е нива над него...
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Редакторе, не си ли си чел статията преди да я публикуваш?екранпродукцията 355 долара
2
7
 
0
 
! Отговори
пореден преди 11 години
Гледах го не е кой знае какво ..едно момиче на 7 години скача повече от него...с нови джаджи срещу неутронни бомби,мега глупави полицаи и крадла със съвест... но накрая Батси победи :)
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
лъжа,Бат Бойко е на върха