Алф излиза на голям на екран

Сценаристът и режисьорът още не са ясни
10 авг 2012 21:06,
7
Алф излиза на голям на екран
Алф отново ще забавлява зрителите. Снимка: IMBD

Симпатичният пришълец от планетата Мелмак Алф се завръща на голям екран.

Компанията "Сони пикчърс анимейшън" са закупили правата за заснемането на приключенията на обичания герой от едноименния телевизионен сериал, съобщи Контактмюзик.

Вместо да използват куклата от хитовата поредица от 80-те години на миналия век, създателите на филма ще комбинират живо действие и анимация.

Алф отново ще говори с гласа на кукловода Пол Фуско, който го озвучава в телевизионния сериал, който се излъчваше в периода между 1986 и 1990 г.

Фуско ще бъде и част от продуцентския екип, който включва още създателя на сериала "Алф" Том Пачет и Джордан Кърнър /"Смърфовете"/. 

Все още не е ясно кой ще напише сценария и ще режисира филма за приключенията на косматия пришълец, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: филмАлф
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Ценител преди 11 години
Щом е на Сонипикчърс няма да го гледам! Обявих им бойкот заради простотиите с авторските права, които правят (пример е и цензурата в YouTube, което мен лично ме дразни). Още малко и данък ще поискат, защото вървейки по улицата може случайно да дочуя песен на техен изпълнител. От 1 година слушам само фрии песни и установих, че света е пълен с творци, които предлагат и безплатно своето творчество и ако ти хареса може да си го купиш и то е евтино, защото парите отиват директно по сметките на изпълнителя. Вярно, че излизаш от клишетата на продуцентските къщи, но има уникална музика. Така като се замисля - май и филми не съм гледал, нито ТВ, но не ми липсват!
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Опитът доказва ,че римейковете обикновено са неуспешни. АЛФ е недостижим.
5
0
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Наборе,напълно съм съгласна с теб.Но ми се струва че колкото и да се опитват сега,няма да могат да се доберът до успеха който имаше тогава-Алф и семейство Танер.Те са неповторими и в това беше успехът им.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Великолепен сериал! Много фин хумор!
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на 46 години съм - спокойно мога да кажа че Алф е един от най добрите сериаликоито съм гледал през живота си Уникален е просто имам всички серии на видеокасети както и на дискове гледал съм ги хиляди пъти и пак ги гледам и не ми омръзватняма такива лафове -няма такъв смях - тея хора продуцента и режисьора искам даго видя на живо и да ги погледна в очите - не е възможно просто в 2 думи - 3 лафа -точно на място да праснат Шапка Ви свалям хора
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алф е страхотен
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Супер! :)