Робърт Патинсън наруши мълчанието си пред медиите

Звездата ще участва в предаването на Джон Стюарт
Обновена: 14 авг 2012 13:22 | 13 авг 2012 12:14, Петя Славова
3
Робърт Патинсън наруши мълчанието си пред медиите
Робърт Патинсън. Снимка: Reuters

Въпреки че би предпочел да избяга от медийното внимание, Робърт Патинсън ще трябва да се появи в предаването на Джон Стюарт "The Daily Show", съобщава Асошиейтед прес.

Причината за участието на актьора в телевизионното шоу, е промоцията на новия му филм "Космополис", чиято премиера е в петък.

Любимецът на тийнейджърките предпочита да загърби медийните си изяви, заради признанието на неговата приятелка Кристен Стюарт, че му е изневерила с режисьора на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс.

Още по темата

Договорните ангажименти често принуждават знаменитостите да застанат пред камерите, въпреки че биха предпочели да се скрият от тях поради лични проблеми, припомня БТА.

Именно тук е особено важна ролята на техните пиари, които могат да изберат най-благосклонните медии, пред които да го сторят.

Засега може само да предполагаме до колко Джон Стюарт ще е тактичен с госта си Патинсън и ще му спести ли неудобните въпроси около личния живот на звездата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато напишете новината и човекът вече е участвал в това шоу и е бил на премиерата на филма си.:)
1
3
 
3
 
! Отговори
Жoро тираджийчето преди 11 години
Значи дъртото екскюзми Рупърт Сандърс е напомпил гъзинката на младото чайче Кристен Стюарт? Ми браво на него. А тоя льольо вярно трябва да се крие от срам, че така го направиха на балък и му сложиха рога