Джони Деп е воин на духа в „Самотният рейнджър”

Талантливото трио Брукхаймър – Вербински – Деп отново в действие
6 окт 2012 10:42, Петя Славова
0

Снимка: Форум Филм
Единственото невъзможно за Холивуд е да пропусне нещо, което е било успешно. Така триото продуцентът Джери Брукхаймър, режисьорът Гор Вербински и актьорът Джони Деп, се събират в следващия си проект, от който очакват също голям интерес. Може би, колкото получи и “Карибски пирати”.

“Самотният рейнджър” ще тръгне по кината у нас чак на 5 юли 2013 г., но вече е готов първия трейлър. Именно него представиха създателите му пред кинокритиците на фестивала на комиксите Comic Con през юли 2012 г. в Сан Диего.

На 3 октомври видеото стана достояние и на всички зрители и фенове, които с нетърпение очакваха новини за новия мащабен проект на талантливото трио.

Филмът е вдъхновен от измислените образи на маскиран, бивш тексаски рейнджър и неговия приятел индианец, които заедно се борят за спаведливост в дивия запад. Персонажите се превръщат в икони на Американската култура като първоначално оживяват в радиопрограма, по-късно са развити в комикси, игрални филми и ТВ сериали.
Индианецът и воин на духа Тонто (Джони Деп) разказва непознати истории, които преобразяват човека на закона Джон Рийд (Арми Хамър) в легенда, олицетворяваща справедливостта.

С динамично действие и остроумно поднесен хумор филмът е лудешка надпревара с влака – беглец, поредица от изненадващи прояви на героизъм и комични сблъсъци, в които са въвлечени два необичайни и противоположни персонажа, събрани от съдбата, за да обединят сили в борбата с алчността и разврата.

Освен Джони Деп („Крибски пирати”) и Арми Хамър („Социалната мрежа”), в „Самотният рейнджър“ ще видим още Хелена Бонъм Картър („Алиса в страната на чудесата”), Том Уилкинсън („Мисията невъзможна: режим Фантом”), Уилям Фичнър („Черният рицар”), Бари Пепър („Непреклонните”), Джеймс Бадж Дейл („Shame”), Рут Уилсън („Ана Каренина”). Гор Вербински е режисьор и заедно с Джери Брукхаймър, продуцент на филма. Сценарият е дело на Тед Елиът, Тери Росио, Ерик Еърънсън и Джъстин Хейт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари