Том Круз ни води в бъдещето със "Забвение"

Вижте и трейлърът
Обновена: 10 дек 2012 13:32 | 10 дек 2012 13:28, Петя Славова
1
Том Круз ни води в бъдещето със "Забвение"
Снимка: Форум Филм

След поредица от невъзможни мисии, Том Круз се спусна към ново ешкън приключение. Този път той играе главна роля във филма "Забвение", зад който стоr режисьорът на “Трон: Заветът“ Джоузеф Косински.

Действието ни препраща в зрелищно и фантастично бъдеще, когато Земята е еволюирала до неузнаваемост. Докато се сражава, за да спаси човечеството, сблъсъкът на един човек с миналото, ще го поведе на поход за изкупление и открития.

Джак Харпър /Круз/ е един от малцината останали монтьори на безпилотни летателни средства с назначение на Земята. Джак почти е приключил мисията си, която е част от мащабна операция за извличане на жизнени ресурси след десетилетия на война с ужасяващата заплаха, известна като “скавите“.

Джак прекарва живота си, като патрулира из изумителните небеса на хиляди метри височина, но монотонното му съществуване приключва с гръм и трясък, когато спасява красива непозната от свален космически кораб.

Пристигането й задейства поредица от събития, които го принуждават да постави под въпрос всичко, което знае и да поеме в ръцете си съдбата на цялото човечество.

Ролите в "Забвение" са поверени още на Олга Куриленко, Андрея Райзбъро, Николай Костер Валдау и Мелиса Лио.

На 10 декември е и премиерата на трейлъра в Dnes.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
Гей-сциентолог преди 11 години
Том Круз е моя идол!