Хелена Бонъм Картър отвръща на Линдзи Лоън като Елизабет

Великобритания подготвя сериал за любовта на Тейлър и Бъртън
13 фев 2013 14:22, Петя Славова
6
Хелена Бонъм Картър отвръща на Линдзи Лоън като Елизабет
Хелена Бонъм-Картър. Снимка: Reuters

Хелена Бонъм Картър ще се превъплъти в знаменитата киноактриса Елизабет Тейлър. Новата британска телевизионна драма ще носи името „Бъртън и Тейлър“, съобщава Contact Music.

Телевизионният филм ще се съсредоточи върху събитията от 1983 г., когато Тейлър и Ричард Бъртън са с два развода зад гърба си. Те се събират на театралната лондонска сцена, но само професионално в спектакъла „Лични животи“, основан на пиесата на Ноел Кауърд.

Проектът е отговор на Великобритания на американската киностудия Lifetime, която миналата година пусна своя версия на телевизионния филм за Бъртън и Тейлър под името „Лиз и Дик“. Ролята на Тейлър е дадена на Линдзи Лоън.

Проектът бе подложен на сурова критика от страна на болшинството професионалисти, които обясняват, че Лоън не се справя много добре с ролята и няма съпоставим талант с този на Тейлър.

Партньор на Картър във филма ще стане Доминик Уест. Премиерата на британския сериал ще се състои във втората половина на 2013 г.

Елизабет Тейлър остава в историята на киното със знаменитата си роля на „Клеопатра“ от 1963 г. И „Кой се страхува от Вирджиния Улф“ от 1966 г. В тези филми тя се снима с мъжа на живота си Ричард Бъртън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
pisheshe 13 february 2013. A kakto vijdate komentarut e pisan predi dva dena.
5
0
 
0
 
! Отговори
До 2. преди 11 години
Не сте луда , но незнаете , че в някой държави се пише най напред деня !Ден / месец /година А в други :месец / ден / година
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой би се доближил - да изиграе ролята на Елизабет Тейлър ? - Линдзи се опита !
3
1
 
0
 
! Отговори
Stefan_1_Tcholakov преди 11 години
БУНТ НА РОБА !-blitz.bg/news/article/181962-ВИДЯХ БЛИЦ ..............................ТАЗИ СТАТИЯ СЕ БАЗИРА НА НАПИСАНИ ПРОТЕСТИ ОТ ЧУЖБИНА ДЕТО СЕ ИЗПРАЩАХА ПО ДРУГИ СТАТИИ И ТЕЗИ СЕГА ПРАВЯТ ЕДИН ОБЗОР, ЗА ДА КАЖАТ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ПЛАЩАТ МНОГО ПАРИ ЗА ТОКА. ........................АЗ НА ЕДНО МЕСТО ПИСАХ В ПОДКРЕПА НА ЕДНА ДРУГА, ЧЕ НЕЙНОТО ТОК ГО СПРЯЛИ В ПРОЦЕС , КОГАТО СИ ПЛАТИЛА.АЗ БЯХ НАКАЗАН СЪС СПИРАНЕ НА ТОКА БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ И БЕЗ ДА ПОЛУЧАВАМ ФАКТУРИ ЗА ТОК - КОСУМАЦИЯ И ТРЯБВА ДА ПЛАТЯ ВЪЗТАНОВЯВАНЕ, КОЕТО Е ЕДНА МРЪСОТИЯ МЕЖДУ 20 И 35 ЛЕВА .......
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Dnes.bg az li sum luda ili vie ste napisali 13.02.2013 ? o.O
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Онази наркоманка Лоън като Елизабет Тейлър!!! Американците наистина нямат срам!