Мелани Грифит е разочарована от Меката на киното

Днешните филми са отегчителни за гледане, заяви актрисата
22 авг 2013 17:29, Петя Славова
1
Мелани Грифит е разочарована от Меката на киното
Мелани Грифит. Снимка: Reuters

Известната актриса Мелани Грифит е разочарована от Холивуд, който според нея е станал прекалено повърхностен и загърбва по-зрелите си звезди, стана видно от нейно интервю пред Foх 411.

Грифит, която е съпруга на актьора Антонио Бандерас, обвини Меката на киноиндустрията, че е обсебена от младостта и красотата и нехае за големите актьорски постижения, пише БТА. "

Аз си мислeх, че това никога няма да ми се случи, когато бях на 20-30 години и когато чувах 50-годишните колежки да се оплакват, че за тях няма работа, сподели Мелани.

Но ето че сега същото се случва и с мен. Но не се предавам. Има роли и в театъра. Аз обичам работата си, за разлика от обратната страна на медала - славата!"

Грифит била ужасена от ниското качество на съвременната холивудска продукция. "Повечето от сценариите са наивни и глупави. Филмовият бизнес се промени.

Вече не ходя много и на кино тези дни, защото няма нищо за гледане. Големите продукции са само по анимационни герои и екшъни, а подобни филми са доста отегчителни за гледане!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
нели преди 10 години
Един от любимите ми американски филм е с нейно участие"Работещо момиче",въпреки че филма беше обявен за много слаб и получи някаква малинка.