Актьори си тръгват от "Петдесет нюанса сиво"

Дакота Джонсън може да последва Чарли Хънам, който се отказа от проекта
15 окт 2013 17:57, Петя Славова
4
Актьори си тръгват от "Петдесет нюанса сиво"
Дакота Джонсън. Снимка: Reuters

Броени дни след като стана ясно, че актьорът Чарли Хънам няма да изиграе главната мъжка роля във филмовата екранизация по еротичния бестселър "Петдесет нюанса сиво", се появиха предположения, че същата участ може да сполети и избраната за централния женски образ Дакота Джонсън, съобщи Контактмюзик.

Оказва се, че младата актриса е подложена на твърде голямо напрежение, което трудно понася, пише БТА. Филмовият проект претърпя сериозен удар, след като през уикенда бе оповестено, че избраният за ролята на Крисчън Грей Чарли Хънам вече не е част от него.

Като причина бе посочен натовареният му график - Хънам е сред звездите на телевизионния сериал "Синовете на анархията". Наблюдателите обаче предполагат, че действителният мотив за напускането на британския актьор е именно силният стрес, на който е бил подложен покрай желаната роля.

Говори се, че сравнително неизвестният Чарли Хънам трудно е понесъл да бъде постоянен обект на внимание, още преди да са започнали снимките за филма.

Сега източници от обкръжението на Дакота Джонсън разкриват, че тя се чувства по абсолютно същия начин.

"За Дакота се оказа твърде трудно да се справя с медийното внимание. Преходът от сравнително неизвестна актриса към постоянен обект на интерес я тормози. Самоувереността й страда и от това, че феновете на книгата продължават да се оплакват, че тя, както и Чарли Хънам, не се вписват в представите им за Анастейжа Стийл и Крисчън Грей", казва за E! News източник, близък до дъщерята на Дон Джонсън и Мелани Грифит.

Изданието припомня, че след като Хънам и Джонсън бяха избрани за главните роли, почитателите на бестселъра на Е Л Джеймс пуснаха петиции с искане продуцентите да преразгледат решението си и да посочат нови актьори, които по-добре отговарят на описанията в романа.

Представители на Дакота Джонсън са отказали да коментират предположенията около актрисата и ангажимента й към проекта.

Междувременно Контактмюзик съобщи, че след отпадането на Чарли Хънам за главната мъжка роля отново се споменава актьорът Арън Тейлър-Джонсън - по-младият с 23 години съпруг на режисьорката на филма Сам Тейлър Джонсън.

Източник от обкръжението на звездното семейство казва за в. "Сън": "Арън беше един от потенциалните избори за ролята на Крисчън Грей, но се породиха опасения, че за съпругата му ще е трудно да го режисира в горещи сцени, както и че самият той можеда изпитва неудобство в подобна ситуация".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никога през живота си не съм започвала книга, без да я дочета. Е, с тази "книга" ми се случи! Не издържах на плоските диалози, на старата идея, която с нищо не е обогатена и не не задържа вниманието, а главната героиня просто чудо - не мога да повярвам, че след толкова години еволюция е възможно да съществуват такива хора.
3
0
 
5
 
! Отговори
Лоша работа преди 10 години
Тоя филм според мен изобщо няма да стигне до кината. С тази подмяна на актьорите нито ще могат да започнат да снимат на време, нито ще се получи това, което са искали. А феновете на книгата да не мрънкат (аз също съм фен на поредицата). Малко актьори биха се навили да участват във филм, в който 90% има секс сцени. Напълно естествено е да няма как известни актьори да искат да показват толкова голяма част от телата си. Не ми пука, кой ще играе Грей и Анастейша - искам само филма да излезе на време
2
1
 
2
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
За да им е по-лесно, да наемат двама от филмите за възрастни и няма проблеми. Няма да видят много зор в "ролите" си, свикнали са да ги снимат по организъм, свикнали са с напрежението...
1
1
 
7
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 10 години
О, Господи !!! Щокиран съм, живота ми загуби смисъл.