Дънди Крокодила се развежда след 23-годишен брак

Състоянието на актьора се оценява на 20 милиона долара
18 окт 2013 13:57, Петя Славова
1
Дънди Крокодила се развежда след 23-годишен брак
Пол Хоган и Линда. Снимка: Reuters

Звездата от филма "Дънди Крокодила", австралийският актьор Пол Хоган е подал документи за развод след 23-годишен съвместен живот със съпругата си Линда, съобщи TMZ.

Според представители на 74-годишния Хоган двойката се развежда по взаимно съгласие. Съпрузите не живеят заедно от септември, пише БТА.

Линда Хоган информира, че ще поиска попечителството над 15-годишния им син и ще върне моминската си фамилия Козловски, за да не я свързва нищо повече с Дънди Крокодила.

Линда се запознава с Хоган по време на снимките на филма "Дънди Крокодила", който прави двамата известни по целия свят. Двойката сключва брак през 1990 г. До неотдавна семейството живееше в имение в Калифорния. Това бе трети брак на Хоган.

За ролята си в "Дънди Крокодила", един от най-успешните от търговска гледна точка австралийски филми, Хоган бе отличен със "Златен глобус". Състоянието на актьора се оценява на 20 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защоо, бе!??... Защо!? :( ( виж песента на Софи Маринова: "Защо няма радост за теб и за меен ( за Пол Хоган и Линда заедно)?)