Раздялата с Том Круз - най-мрачният миг в живота на Кидман

Актрисата споделя за успешните и трудните си моменти
18 ное 2013 20:16, Петя Славова
6
Раздялата с Том Круз - най-мрачният миг в живота на Кидман
Никол Кидман. Снимка: Reuters

Най-големите успехи на актрисата Никол Кидман са свързани и с най-трудните моменти от живота й. Това става ясно от интервю на австралийската актриса пред сп. "Харпърс базар".

Оказва се, че Кидман е изпаднала в състояние на "празнота" след раздялата си с холивудския актьор Том Круз през 2001 г. след продължил 10 години брак, пише в. "Дейли експрес".

В откровението си 46-годишната Никол Кидман се връща назад във времето, когато се радва на голям успех в професионален план - ролята й във филма "Часовете" й носи "Оскар" за най-добра актриса, припомня БТА. Същевременно от светлините на прожекторите остава скрито страданието й в личен план и това, че се е превърнала в "емоционална развалина".

"В професията се радвах на успех, но личният ми живот беше окаян. Разводът може да ви потопи в състояние на празнота", казва Никол Кидман за сп. "Харпърс базар".

Звездата от "Мулен Руж" разкрива, че е била "шокирана и съкрушена", когато съпругът й, актьорът Том Круз, с когото имат две осиновени деца, подава молба за развод, цитирайки непреодолимите различия помежду им. От нейните съдебни документи става ясно, че Кидман е поискала от съпруга си да посещават брачен консултант, но той е отказал и е заявил, че решението му е окончателно.

Оставила мрачните мигове зад гърба си, днес Никол Кидман е щастлива със съпруга си, кънтри звездата Кийт Ърбан, за когото се омъжи през 2006 г., и двете им малки дъщери.

Междувременно Том Круз изпадна в положението на бившата си съпруга, когато третата му жена и майка на дъщеря му Сури, Кейти Холмс, миналата година през юни подаде молба за развод - пет дни преди актьорът да отпразнува 50-годишния си юбилей.

"Не го очаквах. Да ставаш на 50 и да смяташ, че всичко е под контрол, и изведнъж да получиш подобен удар - ето какво може да ти поднесе животът", призна тогава Том Круз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
БоБо преди 10 години
Много е красива.Винаги съм я харесвал.Все пак е на 46 години.Как ли ще изглеждат нашите чалгаджийки на тази възраст?
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Милата, съвсем се е препарирала от тоя ботокс. Все пак си е красавица, и един ден като стане баба, пак ще си личи красотата й.
2
0
 
16
 
! Отговори
Никол Кидман - преди 10 години
Красавица с класа! И изключителна актриса.Комплексарчето Том Круз е добър актьор, но не ме кефи.Получил си го е от Кейти Холмс:)
1
11
 
0
 
! Отговори
Трътла от Берлин преди 10 години
Ах каква новина!