Тарантино се отказа от "Отвратителната осморка"

Някой пуснал сценария му в интернет
22 яну 2014 17:27, Петя Славова
0
Тарантино се отказа от "Отвратителната осморка"
Снимка: Reuters

Куентин Тарантино се отказа от снимките на уестърна "Отвратителната осморка" (The Hateful Eight). Причината за крайното решение дойде, след като сценарият на филма се появи в интернет без съгласието на режисьора, съобщи Deadline.

Сценарият на "Отвратителната осморка" бил качен в интернет, след като Тарантино го показал едва на 6 души. Сред тях бил и един от продуцентите на "Джанго без окови" – Реджи Хадлин. Също така на трима от актьорите, които са били предвидени да участват в проекта – Майкъл Медсън, Брус Дърн и Тим Рот.

Сценаристът и режисьор е убеден, че последните трима не биха го „предали“.

Той отправя вината към някои от другите двама актьори, на които е показан текстът. Единият от тях решил да го покаже на агента си, като му е дал само да го прочете, но не и да го изнася от дома му.

Още по темата
„ Не зная как тези .... агенти работят, но аз не бих се занимавал повече с този сценарий. Ще го публикувам и това е всичко. Ще се заема с друг проект. Имам още 10 в главата си“, обяснил пред изданието ядосаният Тарантино.

Той заявил, че в последно време съзнанието му било заето с два сценария и сега ще се захване с втория. В него е запланувана по-голяма роля за 77-годишния Брус Дърн, който щеше да изпълни и главна роля в „Отвратителната осморка“.

За участието на Медсън и Рот не се съобщаваше по-рано. Знаеше се за ангажирането в проекта на Кристоф Валц. На него режисьорътне бил показал сценария.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари