Отношението на човека с компютъра му трогна сценаристите

В САЩ обявиха годишните си награди
2 фев 2014 09:44, Петя Славова
3
Отношението на човека с компютъра му трогна сценаристите
Хоакин Финикс в "Тя". Снимка: Александра Филмс

Филмите "Тя е глас" (Her) на режисьора Спайк Джоунс и "Капитан Филипс" на Били Рей спечелиха наградите на Гилдията на американските сценаристи, съобщи Асошиейтед прес. Футуристичното изследване на отношенията на човека с компютъра му "Тя е глас" с участието на Хоакин Феникс и Скарлет Йохансон получи наградата за най-добър оригинален сценарий.

Рей бе удостоен с приза на гилдията за адаптиран сценарий за "Капитан Филипс" - пиратска сага, базирана на автобиографията на Ричард Филипс, капитан на товарен кораб, отвлечен от пирати край бреговете на Сомалия, с участието на Том Ханкс, пише БТА.

Сара Поли получи наградата за най-добър сценарий на документален филм за "Историите, които разказваме".Наградите на гилдията на сценаристите са последните преди обявяването на Оскар-ите от киноакадемията на 2 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: тяХоакин Финикс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
До Jangle LegМного си прав. Само някой партиец да си отвори устата и да каже някоя глупост бушоните на сайта направо изгарят
1
3
 
1
 
! Отговори
Местан от Мастанли преди 10 години
И ся убувам жинсити и шпица и отивам малку да пуместя в киносалона. Ще нося и мойто писи да гледа и да се учи как да се държи с мен, не само вируси да ми носи !!!