Шиа Лебьоф с фрак и хартиен плик на главата на Берлинале

Актьорът не пожела да разкаже за секс сцените в "Нимфоманка"
10 фев 2014 11:14, Петя Славова
4
Шиа Лебьоф с фрак и хартиен плик на главата на Берлинале
Снимка: Reuters

Актьорът Шиа Лебьоф смая Берлинския кинофестивал, като напусна преждевременно пресконференцията за филма "Нимфоманката"/"Nymphomaniac Volume I'/, а след това като си сложи хартиен плик на главата за премиерата на продукцията, съобщава Асошиейтед прес.

Холивудският идол позира за фотографите в стилен фрак. Но на главата си беше сложил хартиен плик с изрязани две дупки на очите. Върху него беше изписано :"Аз вече не съм известен". Лебьоф често е използвал този израз на страницата си в Туитър. Той можеше да бъде идентифициран само по характерната татуировка на едната му ръка, пише БТА.

Актьорът се появи в необичайната си премяна малко след като напусна набързо преждевременно пресконференция, в която участва заедно с екранните си партньори Ума Търман и Крисчън Слейтър. Те са част от кастинга на филма на Ларс фон Триер - първата част от драма, разказваща за сексуалния живот на една жена от момичешката й възраст до 50-ата й година.

На въпрос дали актьорите са били притеснени от сексуалните сцени, включени в продукцията, Лебьоф отклони отговора, като мъгляво заяви : "Когато чайките следват рибарския кораб, те го правят, защото си мислят, че ще останат сардини и за тях! Благодаря ви!". След което напусна пресконференцията.

Лебьоф не беше единственият със странна премяна. Режисьорът Фон Триер застана пред обективите на фотографите с фланелка с лого на кинофестивала в Кан и с надпис "Персона нон грата, официална селекция".

През 2011 година, припомня агенцията, режисьорът беше обявен за персона нон грата на кинофестивала в Кан след чудата пресконференция, на която той изказа симпатии към Хитлер. След това Фон Триер се извини, каза че се е шегувал и че ще се въздържа в бъдеще от публични изявления. Режисьорът не се яви на пресконференцията за филма на 9 февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Орлово око 2008Този остава завинаги известен!
3
1
 
2
 
! Отговори
Пеефски преди 10 години
Моя бюрек и за по-малко от неколко милиона се прави на шут, ефтино го спазарих...
2
10
 
9
 
! Отговори
bzxb преди 10 години
Израза за рибарския траулер, чайките и сардините е култова фраза, изречена от Ерик Кантона след обявяването на наказанието му, след каратисткия удар в кратуната на фенчето на Кристъл Палас през 95-та година.Така че тоя Шая ли е, къв е - е тотален *** и плагиат!!
1
4
 
10
 
! Отговори
Холишийт преди 10 години
Само срещу скромната сума от няколко милиона, и аз бих се правил на шут.