Пиърс Броснан: Щастлив съм, че съм в България!

Актьорът ще преследва Мила Йовович в "Сървайвър"
Обновена: 25 фев 2014 15:24 | 25 фев 2014 15:24, Петя Славова
18

Пиърс Броснан пристигна у нас за снимките на "Сървайвър". Снимка: Булфото

С тъмносиня шапка и черно кожено яке у нас пристигна Пиърс Броснан. Поводът за гостуването му е снимките на екшъна "Сървайвър". Актьорът ще преследва Мила Йовович по софийските улици заради продукцията, режисирана от Джеймс Мактийг ("В като Вендета"). Сценарият е на Фил Шелби.

Броснан нашумя с ролята си на Джеймс Бонд. "Здравей, България" - бяха първите му думи пред очакващите го на летище "София" репортери."Здравейте, как сте", отговори актьорът на въпрос какво би казал на българските си почитатели.

Актьорът сподели, че новият кинопроект, в който участва, е трилър. А в него участват още Анджела Басет и Дилън Макдърмът. "Ще видим как ще тръгне", каза Броснан, помолен да разкаже повече за продукцията, и добави, че е много щастлив, че е в България.

Снимките на "Сървайвър" започнаха през януари в Лондон. У нас ще продължат две седмици. Избраните локации са в центъра на София, в Киноцентъра "Ню Бояна" и в Кремиковци.

Пиърс Броснан играе главния враг на героинята на Мила Йовович. Тя е току-що назначен в американското посолство в Лондон агент с основна задача да предотвратява проникването на терористи в САЩ, пише БТА.

Става жертва на интриги и е обвинена в престъпление, заплашен е и животът й. Налага се да се крие, докато докаже невинността си. Междувременно се свързва с антитерористична групировка, която се опитва да осуети бомбен атентат на "Тайм скуеър" в Ню Йорк.

Филмът е с бюджет 35 млн. долара. Очаква се да излезе на екран до края на годината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чела съм интервюта с него - много симпатичен човек, свестен, стабилен, не е суетен - нещо коренно различно от представата ни за холивудска звезда. Много добър приятел е на Мерил Стрийп.
15
0
 
0
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
Ирландец от Наван, даааа, поодъртл го е и той.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ирландският Стефан Данаилов ;)Остарял е завалията
13
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сигурно част от фирма ще се разиграва в гето. Декори не им трябват - софийските улици са си готови за филм на ужасите.
12
1
 
9
 
! Отговори
men преди 10 години
Много е готин!:)
11
0
 
13
 
! Отговори
st преди 10 години
Остарял завалията и той.
10
2
 
31
 
! Отговори
luna преди 10 години
Не е длъжен и да знае нещо за нас. Човекът идва по работа - да снима, а не на екскурзия...Все пак да се радваме, че въобще актьори от неговия ранг идват да снимат и одобряват условията тук...
9
5
 
9
 
! Отговори
Ния преди 10 години
Пука му, че е в България. Едва ли знае нещо за нас....
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** ЕДНО защо мислиш че запонаха и на ЕКРАН и по ТЕЛЕВИЗИЯТА да се появяват все по хубави филми прозиведени тук , защото КИНАДЖИИТЕ трупат опит , няма все да слушаме как нашенци направили фурор в Холивуд е вярно в техническата част но все пак .
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕДНО а колко хора се хранят покрай тези пари , имаш ли си идея , защото студиото в БОЯНА кооето е ЕВРЕЙСКА собственост е най-доброто в Източна Европа и се снимат все по стойностни филми , вярно заочнаха с нискобджетни бози но пострпенно вървят нагоре .
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1Ами в кой джоб трябва да одитат парите от частна инвестиция?
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
DEPECHE MODE отложиха концерта си в Украйна. Радвам се че като идват в Бг се чувстват по сигурни.
4
7
 
11
 
! Отговори
Пич преди 10 години
До соросоидНе храни троловете! Няма смисъл. Прочети му само интересите на този червен клоун и ще ти стане ясно. Тези хора се въртят в кръг и имат общи характеристики - антисемитизъм, омраза към САЩ, и любов към Русия. *** и наивници ...
3
11
 
13
 
! Отговори
соросоид преди 10 години
"" Всичко хубаво, само дето парите които ще бъдат платени за предоставената база за снимките, ще потънат в частен джоб и после никои, ни лук ял, ни лук мирисал.Та се тая ... ""...............................................................................................................................като ви чета имам чувство, че съм 45-та година в СССР ...всичките ви сълзи няма да върнат комунизма драгиединственото утешение е, че вече миришетe на пръст
2
4
 
29
 
! Отговори
До ама че народ преди 10 години
И защо трябва да гледаме на всичко негативно? Къде си тръгнал с тая кисела физиономия. Стане ли нещо хубаво у нас, все негативно го обръщате. Как да е добре в БГ, като е фрашкано с такива като теб.
1
24
 
7
 
! Отговори
ама че народ преди 10 години
Всичко хубаво, само дето парите които ще бъдат платени за предоставената база за снимките, ще потънат в частен джоб и после никои, ни лук ял, ни лук мирисал. Та се тая ...