Започнаха снимките на новия филм на Марвел

В Ант-мен участват Пол Ръд и Майкъл Дъглас
20 авг 2014 16:52,
0
Започнаха снимките на новия филм на Марвел
Снимка: Forum Film

Снимките на мащабната нова продукция на студиото Marvel Ант-мен започнаха вчера в Сан Франциско, Калифорния. Филмът ще пренесе един от членовете основатели на „Отмъстителите“ от комиксите в киновселенета на Marvel, съобщават от Forum Film Bulgaria.

Базиран на едноименния комикс от 1962 г., Ант-мен продължава линията от епични продукции от последните години – „Железният човек“, „Невероятният Хълк“, „Тор: Богът на гръмотевиците“, „Капитан Америка“, „Отмъстителите“, „Пазители на Галактиката“ и предстоящата догодина премиера на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“.

Въоръжен с невероятната способност да се смалява до миниатюрни размери, но да увеличава собствената си сила и тази на външни обекти, мошеникът Скот Ланг се налага да потърси героя в себе си, за да помогне на наставника си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да опази тайната на поразителния му костюм на Ант-мен от ново поколение надвиснали опасности.

Изправени пред наглед непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да замислят и отиграят удар, който ще спаси света. Миналия месец по време на изложението Comic Con в Сан Диего Marvel Studios разпространиха тийзър постер на АНТ-МЕН, който представя Пим и Ланг и алтер-егото на Ланг – Ант-мен.

Пол Ръд, на когото е поверена главната роля в новата суперпродукция, досега не е участвал в екшън блокбастър. Познат на широката публика най-напред от сериала „Приятели“, той развива кариера на комедиен актьор с поддържащи роли в „40-годишния девственик“, „Позабременяла“ и главни в „Пичове за пример“, „Вечеря за глупаци“, „Обичам те, човече“, „Така е на 40“ и др.

Играе заедно с новоизгрялата звезда на Marvel от „Пазители на Галактиката“ Крис Прат в комедийния сериал Parks and Recreation. В ролята на д-р Пим ще видим Майкъл Дълглас, когото последно гледахме на голям екран в хитовата комедия „Последният пенсионерски запой“. В главната женска роля – на Хоуп, дъщерята на Ханк Прим, е Еванджелин Лили, популярна от ТВ сериала „Изгубени“ и филмите „Хобит“.

Ант-мен ще излезе в киносалоните по света и у нас на 17 юли 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: МарвелАнт-мен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари