Оливър Стоун иска да прави филм за Виктор Янукович

Режисьорът иска да разкаже истината за събитията на Майдана
31 дек 2014 16:05,
24
Оливър Стоун иска да прави филм за Виктор Янукович
Снимка: Архив Reuters

Холивудският режисьор Оливър Стоун ще заснеме документален филм за бившия президент на Украйна Виктор Янукович, за да разкаже на западните зрители истината за събитията на Майдана, съобщи агенция ТАСС.

Стоун огласи проекта си в своята страница във Фейсбук. По неговите думи той е бил на посещение в Москва, където се е срещнал с Янукович.

"Взех 4-часово интервю с него за новия си документален филм на английски език, с чиято продукция ще се заемат украинци", написа именитият кинодеец. Според Стоун зад февруарските събития в Украйна и падането от власт на Янукович явно стои и трета страна.

"Истината не се казва на Запад, отбелязва режисьорът. Това е сюрреалистична подмяна на историята, която отново се повтаря, както беше по времето на Буш преди нахлуването в Ирак. Аз вярвам, че Западът ще узнае истината и се надявам, че това ще се случи навреме, за да се предотвратят по-нататъшното безумие".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Ще забранява, естествено. И даже трябва да бият руските пропагандатори. Украйна е обект на агресия от страна на Русия, те тръгнали да ми искат човешки права. Права заслужават като колорадите в Одеса, толкова.
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дали ще покаже как в затвора са го били с *** по челото? За неплатени карточние долги...
16
1
 
3
 
! Отговори
xxx преди 9 години
Каквото и да пишат американските , не е късно деня, когато Европа ще свали розовите очила и ще види, че се заражда една фашистка държава \Украйна| и тази зараза може да я разболее тежко. Рано или късно ще разбере, че Путин е прав и действа правилно -защитава страната си. Но нас кой ще ни защити.
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дявола иска да ни разкаже как е написана Библията?
14
5
 
2
 
! Отговори
EU преди 9 години
LOVAR STOUN ..... DA SI IBE MAIKATA ! NII ZNAEM KAKVO E KOMUNIZAM !
13
6
 
2
 
! Отговори
НИКОЛОВ преди 9 години
С не търпение очаквам Никита Михалков да снима филм за НАМЕСАТА НА КГБ/ФСБ В УКРАЙНА И ОТРОВАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТА ЮШЧЕНКО !!!! А дано , ама надали !!! Тях ги е страх един виц за Путин да кажат , камо ли да критикуват действията му !!! Оливър Стоун е пример за отстояване на позиции , КОЙТО РУСКИТЕ КУЛТУРНИ ДЕЙЦИ ТРЯБВА ДА СЛЕДВАТ !!! А ТЕ ИМАТ МНОГО КАКВО ДА ПОКАЗВАТ - КАТО ПОЧНАТ ОТ СТАЛИН ТА ДО ПУТИН !!! ИМАТ СИ ДОСТАТЪЧНО МРАКОБЕСИЕ !!!
12
14
 
3
 
! Отговори
.. преди 9 години
13: Мисля че фактите говорят друго. Хайде дай линк към една статия в която пише че някой филм е цензуриран в САЩ, или едно заглавие на цензуриран филм.За Русия виж, там списъкът с цензурираното ще е дълъг, тях много ги е страх, даже и интернет го пишат като подла разработка на ЦРУ, което позволява на хората да си говорят директно а не през държавно-одобрените канали. С мисленето ушанките са още в 1950та година, в залеза на индустриалното общество. То и затова са в такова незавидно положение..
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До .. От Луната ли си паднал ? Забраняват и още как забраняват. Не дай си Боже , някой да подстави под съмнение ,11 септеври 2011г1, нещо да се усъмни за Евреите ,или за геноцида над индианците! Или някой филм да критикува *** , такава цензура пада ,че и съд има .Е ,ще ти тропнат ,я ксенофобия,я расизъм,я идеологически тероризъм(непризнаване на възможността в дупка 5 метра да влезе самолет 9 метра ,че ида се изпари без нито една следа).Слез на Земята .И там има цензура ,имаа !
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разбрах по коя наша телевизия са давани филми на Майкъл Мур?
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 4Сигурно няма да го пуснат, защото сега е пълен с шоколад.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЯнуковичКепенците или ракетите?
7
9
 
7
 
! Отговори
.. преди 9 години
8:Америка не забранява филми. За съжаление, това го прави Русия която я е страх някой да не каже някоя истина, и да не гласуват "правилно" и "националноотговорно", разбирай за Путин, защото опозиция така или иначе не се допуска. Филмите на Майкъл Мур си се гледат в Америка, и къде ли още не, но независимо от всичките зложелатели и оплаквачи американската икономика расте, и светът иска да емигрира там, а не в тиранията Русия.
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може и да направи филм ,но първо действие от него ще се развива в централата на ЦРУ , след това в американското посолство в Киев и т.н.
5
8
 
11
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Нищо няма да научи от тази крадлива марионетка ! Украинския народ имаше шанса да обеси всичките си олигарси и еврейската си пета колона , но доста от тях се отърваха .................
4
29
 
9
 
! Отговори
Flame преди 9 години
Оливър Стоун явно много го е закъсал за пари щом е решил да продаде душата си на дявола ( Путин )
3
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Товаришч Оливэр Стоун дали ще иска разрешение да снима златния *** във вилата?
2
19
 
5
 
! Отговори
Янукович преди 9 години
А цените на петрола продължават да падат .. :)))))Големата бензиностанция се готви да пуска кепенците...
1
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да го пуснат после този филм за заблудените ни сънародници, които подкрепят хунтата в Киев. не за ***, тях истината не ги интересува, само доларите.