Актьорът Емил Хърш влиза за 15 дни в затвора

Нападнал жена под въздействието на алкохол
18 авг 2015 15:33, Петя Славова
0
Актьорът Емил Хърш влиза за 15 дни в затвора
Снимка: архив, Reuters

Актьорът Емил Хърш беше осъден на 15 дни затвор, след като се призна за виновен в нападение над жена на име Даниел Бърнфелд - служителка на "Инсърдж пикчърс", подразделение на "Парамаунт пикчърс", предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.След произнасянето на присъдата актьорът е бил отведен в затвор в Юта, за да започне излежаването й.

Инцидентът, заради който беше осъден Хърш, стана на 25 януари тази година по време на кинофестивала "Сънданс". 30-годишният актьор присъстваше на феста за представянето на новия му филм "Десет хиляди светци". Актьорът, видимо под въздействието на алкохол, се скара с жертвата в нощен клуб и я нападна, припомня БТА.

Първоначално Емил Хърш беше обвинен в нападение с утежняващи вината обстоятелства. Ако беше признат за виновен по това обвинение, го грозяха до пет години затвор. Актьорът обаче сключи споразумение с прокуратурата, признавайки се виновен по-леката простъпка, и беше осъден на 15 дни затвор. Споразумението му включва и глоба от 4750 долара и 50 часа общественополезен труд.

Заставайки в понеделник пред съда в Парк Сити, Юта, Емил Хърш е заявил, че се извинява за действията си и съзнава, че постъпката му е била погрешна и безразсъдна.

Жертвата Даниел Бърнфелд на свой ред е споделила, че се е надявала Хърш да получи по-сурово наказание. Защитавайки споразумението с прокуратурата обаче, адвокатите на актьора са изтъкнали, че клиентът им е приел отговорността си и се е разкаял, и са напомнили, че непосредствено след инцидента той е постъпил в клиника за рехабилитация.

Емил Хърш е познат на зрителите с ролите си във филмите "Сред дивата природа", "Милк", "Спийд Рейсър".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Емил Хърш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари