Асен Блатечки в бар с Антонио Бандерас в "Кодът"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
12 окт 2015 08:30, Петя Славова
6
Асен Блатечки в бар с Антонио Бандерас в "Кодът"
Снимка: IMDB

Антонио Бандерас и Морган Фрийман са сред най-опитните в киното, които знаят как да задържат вниманието върху себе си. Така е и в "Кодът" под режисурата на Мими Ледър.

Филмът ни вмъква в света на престъпленията с бижута. Подобно на съкровищата от миналото те се пазят доста добре и е нужно повече и от карта, хъс и ум, за да бъдат намерени и откраднати. Съответно са и много желаещите да ги притежават.

Героите на двамата ветерани в седмото изкуство ще се изправят пред доста предизвикателства: да бягат от полицията (Том Харди е сред униформените), от руската мафия и да влязат в един от най-строго охраняваните трезори в Ню Йорк, за да отмъкнат безценните Яйца на Фаберже.

Във филма има още едно бижу – Рада Мичъл, която открадва сърцето на героя на Бандерас. Изобщо "Кодът" ще ви развлече с много престъпления, гонитби и хитри планове. Именно за този проект, Бандерас и Фрийман бяха в България, тъй като част от снимачния процес се случи в страната ни. Продукцията на Ню Имидж се снима и в "Бояна филм".

Точно и затова няма да се изненадате, ако видите Асен Блатечки седнал в кадър с Бандерас да пият по питие в бар или пък Деян Донков да е сред охранителите на трезора за бижута. "Кодът" има и минус. А именно, че тези наши актьори минават за твърде малко пред екрана и участията им са осезаеми единствено за родната публика.

Филмът може да гледаме на 12 октомври от 20.30 часа по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Прост преди 8 години
Филмът си е идеален, с кеф ще го гледам пак.А на разбирачите, дето им бил стар, препоръчвам да гледат индийски или турски сериал по бтв/нова, чисто нови са!
3
0
 
0
 
! Отговори
Кинаджия преди 8 години
По правилно заглавие би било: Блатечки в масоквата на еди кои си
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Супер "журналистите" не са обърнали внимание, че филмът е от преди 10 години :)))) Евала!
1
1
 
6
 
! Отговори
Статист преди 8 години
Безспорно,да стоиш в бар и пиеш питие или да си сред пазачите на трезора си е голяма роля...На Блатечки и Донков трябва да им присъдят Оскар...