Да оцелееш сред зверове в "Транзит"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
14 ное 2015 12:12, Петя Славова
0
Да оцелееш сред зверове в "Транзит"
Снимка: IMDB

Късметът понякога играе странна роля. Това ще ни разкаже филмът на Антонио Негре "Транзит“. Нейт (Джим Кавийзъл) излиза от затвора, където е преседял за измами с недвижими имоти.

Едва е успял да поиска от семейството си последен шанс да поправи грешката си като ги заведе на пътешествие с палатки, когато колата им се оказва на неподходящо място.

На бензиностанция една от чантите им е изпразнена от обирджиите на банков клон, които за да избягат от полицията слагат цялата си плячка от 4 милиона долара в техния багаж.

И започва едно лудо преследване между двете коли, покрай което висока скорост набират и взамиотношенията на персонажите, намиращи се в двете коли.

Режисьорът Негре показва колко силен може да е човек, изпаднал в крайна ситуация.  Отделя специално внимание на заобикалящата природа като поставя като контрапункт бавно придвижващите се в реката крокодили, паякът, плетящ своята мрежа, змията, приплъзваща се безшумно във високата растителност – със забързаното темпо на главните герои. Кой се оказва по-големият звяр, гледайте „Транзит“ на 14 ноември от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари