Оуен Уилсън се разхожда из миналото в "Полунощ в Париж"

Филмът – тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
16 ное 2015 17:33, Петя Славова
0
Оуен Уилсън се разхожда из миналото в "Полунощ в Париж"
Снимка: А плюс филмс

Уди Алън ни предлага любопитна разходка из улиците на Париж, когато все още градът е спокоен и не е белязан от трагичните събития от последните дни.

Главният герой Гил в "Полунощ в Париж" е прохождащ писател, който отива в романтичния град заедно с ученическата си любов – Инес (Рейчъл Макадамс). 

Ако бе с няколко години по-млад Уди Алън, може би той щеше да изпълни ролята на писателя, но този път режисьорът я поверява на Оуен Уилсън.

И така русолявият мъж се потапя в атмосферата на Франция и до такава степен се вдъхновява от града, че ненадейно попада в миналото, сред най-големите си кумири писатели, които са провокирали и него да "хване перото".

Качвайки се в каляска, която е досущ като тези, които разхождат туристите на Париж, Гил попада в миналото, в дома на Скот (Том Хидълстън) и Зелда (Алисън Пил) Фицджералд.

Покрай разговорите с избухливия Хемингуей  (Кори Стол) главният персонаж ще се вдъхнови да напише и първия си роман. Срещите с миналото зачестяват, а Гил все повече се отдалечава от бъдещата си съпруга и пресметливите й идеали. Героят започва да търси музата си на друго място.

Гледайте филма на 16 ноември от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари