Марвел започва снимките на "Пазители на галактиката"2

Премиерата е предвидена за 5 май 2017 година
Обновена: 19 фев 2016 14:04 | 19 фев 2016 13:49, Петя Славова
0
Марвел започва снимките на "Пазители на галактиката"2
Снимка: Форум Филм
Марвел стартира снимките на „Пазители на галактиката 2“ в Pinewood Studios в Атланта, САЩ, като премиерата на филма в САЩ е предвидена за 5 май 2017. Режисьор на проекта е Джеймс Гън, който освен, че работи и по първата част е известен  и с филма "Плужекът".
 
В продукцията се завръщат оригиналните Пазители, включително Крис Прат („Джурасик свят“) като Питър Куил/Звездния повелител, Зоуи Салдана („Аватар“) като Гамора, Дейв Батиста („Спектър“) като Дракс Унищожителя, Вин Дизел ( „Бързи и яростни 7“, xXx”) като гласа на Грут, Брадли Купър („Наръчник на оптимиста“) като гласа на Ракетата, Майкъл Рукър като Йонду, Карън Гилън („Големият залог“) нато Небула, Шон Гън като Краглин. Към актьорския състав се присъединяват Пом Клементиев, Елизабет Дебики и Кърт Ръсел („Омразната осморка“, „Бързи и яростни 7“).
 
Под звуците на Жесток микс 2 (Awesome Mixtape 2), „Пазители на галактиката 2“ продължава приключенията на бандата, която се опитва да разплете мистерията около родителите на Питър Куил. 
 
Първият „Пазители на Галактиката“ беше огромен хит сред критиците и публиката с международен бокс офис от над $770 милиона. В допълнение саундтракът на филма стана платинен и беше номиниран за награда „Грами“. В България „Пазители на Галактиката“ привлече над 87 000 зрители и събра приходи от над 800 000 лв.
 
Базиран на героите от комиксите на Марвел, показани за първи път през 1969, „Пазители на Галактиката 2“ продължава линията на героични киноприключения от „Железният човек“, „Невероятният Хълк“, „Железният човек 2“, „Тор“, „Капитан Америка: Първият отмъстител“, „Отмъстителите“, „Железният човек 3“, „Тор: Светът на мрака“, „Завръщането на първия отмъстител“, „Пазители на Галактиката“, „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, „Ант-мен“ и предстоящите да излязат „Първият отмъстител: Войната на героите“ с премиера на 6 май 2016, „Доктор Стрейндж“ с премиера на 4 ноември 2016 и „Тор: Рагнарок“ с премиера на 3 ноември 2017. 
 
 

0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари