Холивуд отдаде почит на чернокожите жени

Церемонията се състоя в Бевърли Хилс
26 фев 2016 12:52, Петя Славова
7
 Холивуд отдаде почит на чернокожите жени
Снимка: архив, Reuters
Ето, че след скандала, че нямало номинирани цветнокожи артисти, Холивуд реши да отдаде почит на чернокожите жени в развекателната индустрия.
 
Крис Рок, който ще води церемонията за наградите "Оскар", продуцентът й Реджиналд Хъдлин, президентката на Академия за кинематографично изкуство и наука Шерил Бун Айзъкс бяха сред гостите на обяда, организиран от сп. "Есънс" в чест на чернокожите жени в развлекателната индустрия, съобщи Асошиейтед прес.
 
Наградата "Легенда" получи актрисата, хореографка и режисьорка Деби Алън, пише БТА.
 
Продуцентката Шонда Раймс заяви, че Деби Алън е "природна стихия", която "променя завинаги пейзажа". Актрисата Трейси Елис Рос е новата лауреатка на наградата "Пламенен и безстрашен", а адвокатката Нина Шоу - на наградата за влияние "Линкълн".
 
Списание "Есънс" отдаде почит на чернокожите жени в развлекателната индустрия за девети път. Церемонията се състоя в х-л "Бевърли Уилшър" в Бевърли Хилс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Защо? преди 8 години
Каква е тази фалшива толерантност ?Тук е на първо място таланта, а не цвета на кожата!През последните години се наблюдава тенденцията , малцинствата ,независимо какви са-расови,религиозни или полови, да се толерират пред мнозинството! ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО РАЗПАД НА ОБЩЕСТВОТО!
4
1
 
20
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Дискриминация е, ако са бели. Ако са черни, мюсюлмани, жени или обратни, тогава е толерантност.
3
0
 
14
 
! Отговори
толерантен преди 8 години
А, на жълтокожите мъже, кога?
2
0
 
28
 
! Отговори
Учуден преди 8 години
Да отдадеш почит на някого заради цвета на кожата му не е ли дискриминиращо другите. Не е ли достатъчно да си талантлив и работата ти да го доказва?!
1
0
 
14
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
А тази чернокожа жена на снимката коя е? :)