Дейзи Ридли - успехът след "Междузвездни войни"

Актрисата в нов проект с Джей Джей Ейбрамс
21 апр 2016 14:14, Петя Славова
9
Дейзи Ридли - успехът след "Междузвездни войни"
Снимка: архив, Reuters

Не всеки имашанс като този на Дейзи Ридли. актрисата стана известна след участието си в "Междузвездни войни: Силата се пробужда".

Ето, че на Дейзи отново се отдава възможност да работи заедно с Джей Джей Ейбрамс. Новият проект е фентъзи трилър, съобщи Контактмюзик.

Тя е сключила договор, за да се снима в "Колма", базиран върху израелския филм от 2003 г. "Всичко, което имам" на Керен Маргалит.

Мариел Хелър, режисьорката на "Дневникът на една тийнейджърка", в момента води преговори, за да заснеме филмовия проект.

Действието във филма ще фокусира вниманието върху млада двойка, замесена в автомобилен инцидент. Продуцент на филма ще е Ейбрамс.

Засега не е ясно кога ще започнат снимките и дали ще са съобразени с работата над осмия филм от поредицата "Междузвездни войни".

Тази седмица принц Уилям и принц Хари посетиха снимачната площадка на следващия филм от поредицата "Междузвездни войни". Кралските особи бяха разведени в "Пайнууд студиос" близо до Лондон от Дейзи Ридли, която се превъплъщава в образа на Рей в седмия филм от поредицата, пише БТА.

Принцовете се срещнаха с актьора Марк Хамил, който стои зад образа на Люк Скайуокър, изпробваха светлинни мечове, видяха робота BB-8 и получиха по една космата прегръдка от Чубака. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И каква е връзката мужду актрисата и това че някакви принцове са посетили снимачна площадка?
7
0
 
1
 
! Отговори
бежанец с нагон преди 8 години
Много бързо презря тази прасковка!
6
0
 
4
 
! Отговори
dp преди 8 години
Ми приятна за гледане е, май само тя беше по-така в последната версия на "Междузвездни войни". То си беше въз нескопосан римейк на първия филм де (4-та серия), но момичето беше ОК.
5
1
 
6
 
! Отговори
as преди 8 години
не знам ама това жалко подобие на поредицата има най-лошия избор на актьори и най-слабите герои измисляни до сега, дори недоразумението джар джар бингс беше по-интересно от тия
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тъкмо случай да си кажа мението, че новия филм на "Междузвездни войни" е пълна бутафория. Успех на Дейзи в други филми. Надявам се сценаристите и Абрамс да не работят по следващата серия.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много е готина тази актриса, който я е избрал има нюх
2
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре, че има подобни новини, за да знам кои филми НЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМ. Продължението на Междузвездни войни беше пълен провал и не искам повече да гледам филми на този Джей Джей Ейбрамс.
1
2
 
10
 
! Отговори
mda преди 8 години
Страхотен чар лъха от това момиче. Успех и дно не се главозамае и да запази това излъчване и усещане дълго време.а