Интимни режисьори за... контрол на голотата в киното!

Автентичен или вулгарен е секса, коментират специалисти
24 ное 2017 11:37, Петя Славова
6

3921 гледания   |  Още видео

Специалисти призовават за контрол на секс сцените, а "Холивуд" се опитва да въведе режисьори на интимността. Актьорът, режисьор и сценарист Ники Станчев подчерта пред Bulgaria ON AIR, че сексът е едно от най-продавяемите неща и самият той би изгонил режисьор на интимността.

"В България не сме достигнали до силно ниво на сексуалните сцени. За българските актьори е малко тема табу. Има режисьори, които държат на реалната автентичност - страстта да бъде изцяло автентична. Трябва да бъде подадено естетично, а не вулгарно", обясни той.

Сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина бе категорична, че в киното липсват качествени еротични филми.

"Има порно, но нещо еротично да събужда фантазия крайно рядко можем да намерим на пазара", посочи Кобилкина в "България сутрин".

Според нея българското кино е само от трагедии и комедии, а самата тя не е попадала на еротизъм. Последните тенденции на еротизма дори в Япония са доста напред, смята Кобилкина.

"Трябва да има граници, да няма измишльотини и некоректни неща. Много жени изпитват срам и страх от секса. Не правят много неща в своето легло, а трябва да се поотворят", каза още семейният терапевт.

 


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
бе, стига сте обърквали хората с кобилки и русски жребци! който иска да прочете сериозни неща по темата, а не русска сексология да потърси неща от извора - Фройд, Кант, Ницше, Фуко, ---
5
0
 
3
 
! Отговори
Любов преди 1 година
Любовта и секса..., границата се размива, защото акта е един и същ, но.... В българските филми, интимните сцени са вулгарни, пошли..., няма тръпка. Редно би било поне да се пресъздаде влюбеност в красивия й вариант! Индийци и турци все за любов разказват във филмите си, и имат гледаемост и без секс сцени. Любовта винаги и задължително трябва да се показва красива и чиста, ако има секс то и той да бъде такъв! За любовта хората се борят и после инт.сцени! Иначе затова младите ще говорят за е..не
4
0
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
Хората ако говореха е добре, ама те се еб*т на поразия и се трепят на поразия по всички филми - както по дестките канали, така и по канали за "големи". Децата не само, че говорят и но те вече на по 10-12 се еб*т и се трепят и те. Не можеш да дете да му дадеш свободен достъп до всичко и след това да го обвиняваш и него и/или родителите му или баба му. Докато денонощни само публичните домове и магазините за цигари и алкохол - всички можете да си чешете езиците кой бил виновен и да се сочите с пръст
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След "Е" членъТ винаги е пълен. :)
2
2
 
18
 
! Отговори
Не се чудете преди 1 година
С толкова много говорене и обсъждане на секса по екраните на кината и телевизията съвсем го опошлихте. Не се чудете че децата говорят за "чукане" . Но това влиза в плана за тотално опростачване на хората , за съжаление.
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко ни е наред, та сега като оправим интимните сцени в киното, шь съ опраим