"Танго в тунела" – по екраните в края на годината

За филма разказва част от екипа пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 4 окт 2018 12:59 | 4 окт 2018 12:52, Петя Славова
0

Новият български игрален филм "Танго в тунела" с режисьори Стоян Анов и Ники Станчев е почти готов. Премиерата му се очаква в края на тази година.

Атестат за работата на музикантите от група "Indigo kids" са спечелените награди от конкурси и обратната връзка с феновете.

Как мелодията на един нов музикален проект намери пресечната точка с младия кинематографски екип, който реализира "Танго в тунела"?

"Запознахме се със Златка на летището преди 10 години. Пихме кафе на стария терминал. Оттогава започнах да я тормозя, че искам да участвам във филм. Кой би предположил, че това парче би станало саундтрак на филм. Дълго време стоя разкъсано. Все пак решихме да го изсвирим в студио", отбеляза вокалистът на "Indigo kids" Явор Велчев – Яви в "България сутрин".

"Киното и музиката вървят ръка за ръка. "Танго в тунела" е доста музикален филм", сподели Златка Керемедчиева пред Bulgaria ON AIR.

По думите й, няма как да е иначе, защото в продукцията са участвали много музиканти. Всъщност първоначалното й желание било да направи мюзикъл, но осъзнала колко много средства ще са необходими за създаването му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари