Отказа се: Кевин Харт няма да води "Оскар"-ите

Причините – "гей" шегичките на комика пред години
7 дек 2018 21:23, Петя Славова
19
Отказа се: Кевин Харт няма да води "Оскар"-ите
Снимка: архив, Reuters

Комикът Кевин Харт се отказа да води предстоящата церемония за наградите "Оскар", след като бяха припомнени негови неуместни шеги по адрес на сексуалните малцинства, съобщиха световните информационни агенции.

"Не искам да отвличам вниманието на церемонията, която е празник за толкова много изумителни талантливи артисти – написа Кевин Харт в Инстаграм. – Извинявам се искрено на ЛГБТК общността за безчувствените ми думи, казани преди години".

Кевин Харт беше избран за водещ на 91-ата церемония за наградите „Оскар“ преди три дена. Веднага след това Съюзът на гейовете и лесбийките срещу клеветата (GLAAD) се свърза с излъчващата церемонията телевизия Ей Би Си, с Академията за кинематографично изкуство и наука и мениджърите на актьора, за да "обсъди неговата хомофобска реторика и изяви в миналото“. Комикът първоначално реагира с призива негативността да спре и заяви, че няма да позволи "тази лудост“ да го изплаши, предаде БТА.

Той увери също, че обича всички. През 2010 г. в свое шоу Кевин Харт каза: "Ако мога да попреча на сина си да стане гей, ще го направя“. Когато във вторник беше обявен за водещ на церемонията за наградите „Оскар“, Кевин Харт каза, че това е „възможността на живота му“."Съжалявам, че съм засегнал хора...

Развивам се и искам да продължа да го правя. Целта ми е да събирам хората, не да ги разделям“ – написа Кевин Харт. Всички туитове на Кевин Харт, в които е използвал думата "гей“, вече са изтрити.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 5 години
До АнонименМай няма място за шеги от рода на "няма да заспя".Бавно и сигурно ЛГБТ обществата стават агресивни и налагат на целия свят вижданията си.Скоро ще се страхуваме от тях.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Феминистките, които уж толкова много се борят за права, взеха да ограничават правата на хората. Мисля, време е да се вземат сериозни мерки срещу тях. ТРЯБВАТ ЗАКОНИ СРЕЩУ ФЕМИНИЗМА! Понеже бивш комунист и бивша феминистка няма, тези закони не трябва да имат давност и трябва да обхващат събития и личности със задна дата! И ТРЯБВА ЛУСТРАЦИЯ СРЕЩУ ФЕМИНИЗМА!
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де, Чарли Хебдо си прави шеги със всичко и всички. Няма свети, забранени или морални табута за него. Защо гей - общността е забранена територия? Защо именно тези, които я създават, въпреки, че осъзнават, че 80% от тях ще опитат самоубийство, а 40% ще повторят, именно те ги защитават? И ги защитават от какво? Всеки гей е способен да обижда и наранява нормално сексуалните във всеки един момент. Агресивни са по всякакъв начин, дори и физически вече. Защо да няма право да се шегувам с тях?
12
0
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Леле, гей истерията покорява нови върхове. Сега пък ползването на думата гей било лошо!!! Та те сами се наричат така! Опасявам се, че не е далеч момента, когато думата хетеро ще е обидна.
11
0
 
6
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
Представете си какво щяха да му направят ако беше бял?Пак, че е черен и за да няма обвинение в расова дискриминация само го накараха сам да се откаже.
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама това вече наистина е прекалено. Вече който не е гей или черен бива дискриминиран. То и в България почва да ства така. Ако някое престъпление е направено от *** има само инициали и се набляга, че е българин. Ако не е така - изпраскват цялото име без проблем. Нарушени са само правата на бай м....л, за всички останали е нормлно.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В един епизод на "Модерна фамилия" дебелиа гей каза, "ама как ще ме обвините в нетърпимост, аз съм гей и тренирам футболен отбор?"-"Може да не вярвате но това вече не носи толкова предимства както преди"
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 10 години ще има един дълъг списък с неща които не може да се шегуваш.До 20 може да няма и комици.
7
0
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Ще води наградите на *** - "Тефал"-ите...
6
0
 
25
 
! Отговори
Константин преди 5 години
А този защо не обвини ЛГБТК в расизъм и да видим какво ще стане. хохохо Луди хора.
5
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Саква поредна филмова драма, драги зрители.
4
1
 
23
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Западен морал.След като във всеки сайт ти цензурират коментарите, скоро новоговорът ще е факт. На Оруел най-големите кошмари ще са детска игра пред това което ни чака.
3
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не, че това изобщо е важно кой ще води някаква церемония на която първенюта ще си представят скъпите дрехи и демонстрират прически за хиляда долара, а по скоро е дразнещ факта, че за пореден път се демонстрира, какнезависим човек със собствуно мнение бива смачкван от диктатурата на някакви си лгбт..... Значи не можело да кажеш че не искаш сина ти да е гей?! Тва ако не е болно общество... не знам.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли някой още, който гледа тази пародия?
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя ми мирише