Братът на Елтън Джон не прие филма "Рокетмен" заради баща му

В него нямаше нищо хомофобско, реагира той
3 юни 2019 18:35, Петя Славова
7
Братът на Елтън Джон не прие филма "Рокетмен" заради баща му
Кадър от "Рокетмен". Снимка: Форум филм

Джеф Дуайт - полубратът на Елтън Джон, каза, че баща им Стенли е представен невярно във филма "Рокетмен", съобщи в. "Sunday Mirror".

Според филма Елтън Джон е започнал да пие и да се дрогира заради баща си Стенли, който се съмнявал в таланта му, недоволствал, когато свири гами и приел лошо признанието му, че е гей, съобщава БТА.

"Това не е бащата, когото помня. Татко имаше голямо сърце и ни обичаше еднакво. Той много се гордееше с Елтън и всичко, което постигна", каза Джеф.

Дори на смъртното си легло, Стенли е говорил за Елтън. Певецът обаче не е бил с братята си край него тогава.
Джеф каза също, че сцената със списанието, когато бащата кастри Елтън, че разглежда женски тоалети, не съответства на истината.

"У татко нямаше нищо хомофобско. Когато Елтън се разкри, той не реагира, дори не го спомена, защото това не беше важно за него", заяви Джеф.

Джеф и Елтън Джон почти не са говорили след смъртта на баща им. Жеф живее в уелско градче, като изработва на ръка юрти и арфи и организира музикални фестивали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В него нямаше нищо хомофобско" твърди полубрата на полумъжът Елтън Джон.Там му е била грешката. Трябвало е да избие всички роклички от главата на тоя ***! Аз разбирам да е хомо. Ама поне малко да има женствена осанка и излъчване. А тоя СЪР си има вид на квартален месар.Джендовете имат право да слагат минуси в неусвет. Остават си сбъркани и точка!
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За твоя инфир ация, думата природен никой не я ползв и полубрат си е в разговорната реч. Това, че не си го видял в някоя книга, не означава, че не е в езика ни.
4
0
 
1
 
! Отговори
до FLY преди 4 години
в българския си имаме ханко-брат
3
0
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
И защо сте му нацъкали на FYI минуси? Наистина, на български роднините се наричат пълнокръвни и непълнокровни, непълнокръвните биват еднокръвни и едноутробни. Полубрат ми звучи като полу_идиот.
2
3
 
11
 
! Отговори
FYI преди 4 години
Драги журналистки, в българския език няма дума "полубрат". Имаме си вече "заварен" и "природен" (с ударение на е) брат.
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки елтън джон си търси врагове , за да се изкара жертва и да дръпне в живото на гърба на лошите хомофоби.