Политическа интрига в "Полицейски войни - Епилог"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
29 дек 2019 18:19, Петя Славова
0

Финалната поанта на криминалният филм  "Полицейски войни - Епилог" поставя Егор Абросимо. Драматичните събития този път тръгват по време на гореща предизборна борба за поста говорител в петербургската градска дума.

За поста едновременно претендират двама много влиятелни бизнесмени - бившият председател на Съюза на ветераните от Афганистан Юри Шубин и бившият ръководител на нефтена компания Пьотр Набоков.

И двама съперници са готови за ожесточена битка и победа. В най-драматичният момент от кампанията, Шубин е подложен на шантаж от човек, който знае скандални тайни за бизнеса му.

В същото време полицаите Скрябин и Джексън са решени да намерят доказателства за престъпната дейност на Шубин. Събитията претърпяват необичаен обрат, в  резултат на което Джексън попада в затвора, а Скрябин изчезва без следа. И Шилов отново трябва да се върне в родния град...

В ролите ще видим Александър Устюгов, Дмитрий Биковски-Ромашов, Александър Лисицин, Олег Жданов и Геннадий Косарев. Гледайте "Полицейски войни - Епилог" на 29 декември от 21.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари