Търси се нов режисьор за "Доктор Стрейндж 2"

Премиерата на филма е планирана за 2021 г.
13 яну 2020 13:32, Ния Христова
2
Търси се нов режисьор за "Доктор Стрейндж 2"
Снимка: БГНЕС

От Марвел търсят нов режисьор за втория филм посветен на Доктор Стрейндж (в ролята Бенедикт Къмбърбач). Режисьорът на първия филм, Скот Дериксън, се оттегли от продукцията.

Дериксън и продуцентската компания са взели решението заедно. И двете страни твърдят, че единствената причина за това решение са "творческите различия".

"Марвел" и аз се съгласихме да се разделим за "Доктор Стрейндж: В мултивселената на лудостта" заради творчески различия", написа в социалните мрежи Дериксън.

Решението няма да предизвика забавяне в графика за снимки и представянето на филма. Премиерата на филма е планирана за 2021 г., а клапата за "доктор Стрейндж 2" трябва да щракне през май тази година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: режисьор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Честно казано след последните новини, че ще вкарат трансджендър в света на Марвел смятам да ги оставя да си правят простотиите и да си живея живота па макар и без филмите на Дисни.... Снимаха тракиеца Орфей изигран от афроамериканец както е модерно.... после Хърмаяни бе изиграна от също такава актриса, в последния епизод на Стар Уорс две жени си се целуват с език а сега и трансджендър.... Кому е нужно да се навира всичко това в очите на децата, които още не знаят на кой бряг са?
1
0
 
10
 
! Отговори
Един преди 4 години
С кво е правена тая снимка ве? С картоф?