Вдовицата на Кенеди след убийството му в "Джаки"

Филмът по телевизия Bulgaria ON AIR тази вечер
18 апр 2020 12:34, Петя Славова
8
Вдовицата на Кенеди след убийството му в "Джаки"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Убийството на президента на САЩ Джон Ф. Кенеди променя историята, но режисьорът Пабло Ларайн разглежда как случилото се повлиява на първата дама Жаклин във филма "Джаки".

Сюжетът ни връща към 1963 г. в дните след покушението и проследява шока от трагедията и какви следи тя оставя у най-близките на покойния президент.

В ролята на Джаки влиза Натали Портман, която представя героинята си амбициозна и особено ранима, което именно й носи челна позиция в класацията на най-възхитителните американски жени на всички времена. Не е подмината r суетата й, която й дава възможност въпреки тъгата да изглежда безупречно.

Филмът ни въвежда в отминалата атмосфера, оставяйки ни да усетим стила на епохата. Ларайн отваря врати към душата на Жаклин, за да ни потопи в нейната скръб, нощни кошмари и дневни малки, но достойни битки.

Портман прави силна роля като Джаки, която трябва да загърби личните емоции, за да се погрижи за децата, да изпрати достойно съпруга си като президент и не на последно място да се погрижи името му да остане подобаващо в историята.

Филмът има 3 номинации за "Оскар" през 2017 година, номинация за "Златен лъв" и "Златен глобус". В останалите роли ще видим Питър Саарсгард, Джон Хърт, Били Крудъп и др. Гледайте "Джаки" на 18-и април от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И като за последно няколко въпроса за размисъл - кой е първият държавник, който превръща създаването на еврейска държава в една от основните цели на своята външна политика? Защо този държавник се отказва от идеята за еврейска държава в Близкия изток и я пренасочва към остров Мадагаскар? Щеше ли да има толкова голямо напрежение в този регион следователно войни и бежански кризи, ако там не съществуваше държавата Израел?
7
2
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
Разрови се и виж какво е написал в своя дневник "приятелят на Израел" Джон Кенеди за Адолф Хитлер. :D
6
4
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
Подкрепяш същите израилтяни, които разпнаха Христос и отхвърлиха Неговото спасение. Които всеки ден убиват палестински жени и деца. Които създадоха болшевизма и избиха милиони православни(Маркс е от семейство на потомствено равини). Ако ти защитаваш тези хора, значи няма как да си християнин, защото те са отхвърлили Бога и служат на сатана.
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наскоро излезе инфо, че Джон Кенеди мл е инсценирал смъртта си, жив е, и в момента е част от обкръжението на Тръмп, но ще се разкрие по-късно.
4
4
 
1
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Машала на Холивуд за продукцията, чакаме го да го качат в замундата! :}
3
3
 
3
 
! Отговори
Истина и правда преди 4 години
Добре е да не се зажбравя и напомня историята не само в памет на достойните хора, но и за да не се повтярят грешките на виновните за да може и съвременното поколение да вземе своя правилен морален избор пред Бога. Както в случая един добър лидер и приятел на Израел е нечестиво убит от един терорист-антисемитски престъпник. За съжаление и днес има хора кото следват нечествите дяволски дела на Хитлер и нацистите както исламксите терористи които с измама клеветят,ограбват,убиват хиляди невинни хора
2
1
 
2
 
! Отговори
Уонко Нормалният преди 4 години
Жаклин Онасис! Чаровно.
1
2
 
11
 
! Отговори
Уонко Нормалният преди 4 години
J. F. K. е последният американски президент. След тва deep state, на корпорати и не само. Всички от Кенеди са избити. Демокрация!