Да отмъкнеш от крадеца като "Човекът с хилядите лица"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
13 юни 2020 13:24, Петя Славова
0
Да отмъкнеш от крадеца като "Човекът с хилядите лица"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Може ли един човек да съсипе цяла страна, ще покаже един от най-утвърдените испански режисьори Алберто Родригес в "Човекът с хилядите лица".

Сюжетът е вдъхновен от действителната история на родения през 1936 г. шпионин Франсиско Паеса и е по книгата на разследващия журналист Мануел Сердан "Paesa: El espia de las mil caras" (2005 г.)

Шпионският трилър е фокусиран върху измами и нередности около Франсиско Паеса (Едуард Фернандес) - бивш таен агент на правителството на Испания. Героят е отговорен за важна операция срещу терористичната организация ЕТА. Среща комисарят Луис Ролдан, който му предлага висок хонорар, ако успее да скрие още повече пари.А подобно предизвикателство за героя се превръща в сложен план как да отмъкне всичко и да остане невредим.

Алберто Родригес ни поднася трилър, изпълнен с напрежение и динамика, в който невинните отдавна не съществуват, дори да да са облечени в костюми на държавни служители. Посочвайки виновните в системата, филмът се превръща в една от най-награждаваните испански продукции. Зад него стои опитния екип, създал "Малкият остров".

Гледайте "Човекът с хилядите лица" на 13 юни от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари