Да стигнеш до "Виктория"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
12 дек 2020 11:16, Петя Славова
0
Да стигнеш до "Виктория"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Разхвърлян дом, малки деца и един мъж, който напуска пространството са сред първите кадри, с които режисьорът Жюстин Трие ни въвежда в обърканото всекидневие на главната си героиня във филма "Виктория".

Историята разказва за криминална адвокатка (Вирджиния Ефира), опитваща се да сложи в ред живота си, докато се разсейва между професионалната кариера, майчинството и собствените си потребности.

На сватбено тържество, героинята задълбочава обърканото си всекидневие, сближавайки се с още двама мъже. Единият е бившият й клиент Сам, а другият - старият й познат Венсан. Докато се колеба кого от двамата да избере, Виктория се заема със защитата на Венсан, обвинен в домашно насилие. 

Режисьорът достоверно описва объркаността на съвременната жена, захващаща се с непосилната задача да намери баланса във всичко в живота, вмъквайки романтични и комични елементи в епизодите.

Филмъте с 5 номинации за "Сезар" , сред които в категорията за най-добър филм, актриса на Виржини Ефира, поддържащи актьори на Венсан Лакост и Мелвил Пупо и оригинален сценарий.

В ролите ще видим още Лоран Поатрено, Лор Калами и Алис Даке. Гледайте "Виктория" на 13-и декември от 00.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари