Можем ли да живеем без корупция в "Лятно часово време"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
23 яну 2022 14:00, Петя Славова
4
Можем ли да живеем без корупция в "Лятно часово време"
Снимка: Bulgaria ON AIR

За политици без корупционни практики си мечтаят жителите на малко сицилианско градче Пиетрамаре.

Хората дават вота си на Пиерпаоло Натоли – преподавател в местната  гимназия, доказал честността си и безкомпромисността си от тъмни практики. А какво се случва след това разказват Салваторе Фикара и Валентино Пиконе в комедията "Лятно часово време".

И докато следизборното началото изглежда безоблачно, новият общински съветник наистина не позволява да се появи и съмнение за рушвети под масата и злоупотреби с властта, то недоволството у живеещите в малкото градче отново се възражда.

Режисьорите с намигване ни поясняват, че не само политиците, но и обикновените хора трудно спазват законите и правилата и хвърлят идеята, че преди да посочим с пръст някого, първо е по-добре да се вгледаме в собствените си грешки.

В ролите: Салваторе Фикара, Пиконе, Винченцо Амато и Елеонора Делука. Гледайте "Лятно часово време" на 23 януари от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Можем стига да изчегъртаме БКПто в нас и държавата!
2
0
 
2
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
Само Мусолини е успял да се справи с корупцията като е бесил виновните по стълбовете. У нас няма да стигнат стълбовете ако се направи чиска.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кире рече, нема 'а се крадне вече!