Да хванеш последния влак в "Непредвидени събития"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
10 апр 2022 14:05, Петя Славова
2
Да хванеш последния влак в "Непредвидени събития"
Снимка: Bulgaria ON AIR


Какво е да хванеш последния влак проследяват режисьорите Хосе Корбачо и Хуан Крус в "Непредвидени събития".
Последната железница за годината между Барселона и Мадрид побира разнообразни пасажери, обединени единствено от надеждата да стигнат на време преди настъпването на новата година.

Планът им се осуетява след като влаковата композиция аварира. Намираще се сред пустощ, героите реагират по различен начин на извънредните събития.

Корбачо и Крус с хумор подхождат към развитието на сюжета като наливат и „масло в огъня“ с крими подробност – а именно единият от пътниците внезапно умира.

Поставени в крайни ситуации героите свалят маските на благоприличието и лицемерните порядки и наяве излизат човешките недостатъци, навързани около расовата и религиозна принадлежност, различните зависимости и подозренията, които могат да превърнат и най-невинния в потенциален убиец.

Многоликите характери са събирателен образ на едно мини общество, принудено да населява тясно пространство, а влакът се превръща в метафоричен образ на живота, поел по своя коловоз и правещ спирки не по желание на обитателите му.

Ролите във филма са поверени наРоси де Палма, Рубен Очандиано, Мария Алфонса Росо и др. Гледайте "Непредвидени събития" на 10 април от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари