Фандъкова е фаворитът на ГЕРБ за кметския пост

Ако Янева беше близка с Алексей Петров, нямаше да има атаки
Обновена: 10 авг 2011 13:48 | 14 юни 2011 12:12,
159
Фандъкова е фаворитът на ГЕРБ за кметския пост
Снимка: Булфото

За София действително Йорданка Фандъкова е безспорният фаворит за кметския пост.

Това заяви шефът на предизборния щаб на политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Това, което тя направи, тази нейна всеотдайност и консенсус, който успява да постигне, когато има някъде проблем, смятам, че това е един изключително добър педагог, защото знаете, че тя е била учител и директор, и в тази посока има много неограничени възможности, които може да развие”, коментира той.

Цветанов уточни, че има много варианти, които се обсъждат за кандидат за кмет на София.
 
Той не пожела да коментира и какви кандидатури за президент се обсъждат в ГЕРБ.

„Убеден съм, че ако Владимира Янева беше позната на Алексей Петров или Пешо Сумиста, може би нямаше да има такива атаки срещу нея“.

Още по темата

Така пък вътрешният министър коментира публикации, свързани с имотното състояние на Янева и дела, по които тя е докладчик.

„След като има обществен интерес, трябва да бъде извършена проверка и съответните компетентни контролни органи трябва да се произнесат по случая, добави той по повод публикациите за конфликт на интереси по делото "Софийски имоти".

Не съм човекът, който участва в подбора на ръководители в съдебната система, каза Цветанов в отговор на въпрос дали все още изборът на Владимира Янева за председател на СГС се свързва с очаквания за реформи в съдебната система и по-справедливо правораздаване.

Според МВР шефа това е въпрос, който трябва да бъде зададен на Висшия съдебен съвет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХахахаххахахахахахКоментар 136 - изказване на типичен *** и необразован човек. Ни изразни средства, ни мисъл. Простите хорица така се изразяват - "добра женица".
130
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз мисля ,че Фъндъкова е много по-достойна от Кунева от всякъде В тази жена има много достойнство и трудолюбие а и толкова спокойна и консенсусна до като Кунева си е алчна и властна комунистка,лишена от състрадание и жадна за много пари, пари, пари като всеки ненаситен комунист.
129
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много трудолюбива и умна жена. Освен това е толкова консенсусна , че тези които не я харесват просто са упорити комунисти жадни за власт. Друго няма. Аз ще гласувам за нея ,защото виждам големите промени в София и ги виждам на нашата улица, така че злобарите просто ще се пръснат от злоба....отново !
128
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фандъкова ще отнесе на първи тур мухльото Кадиев като товарен влак!Водете си записки,червенопрашковци!
127
3
 
4
 
! Отговори
Bob преди 12 години
От тая женица лъха на мухъл. Сигурно се храни с нафталин, да не я отнесат молците на тавана и да я оглозгат. Изчезни, зелена муха- Сандъкова ли си, Фандъшка ли си...
126
4
 
8
 
! Отговори
Flexy преди 12 години
Не смятам, че Йорданка Фандъкова заслужава да бъде подкрепена отново за кмет на София предвид многото издънки, които се случиха във София. Тя няма необходимите качества да промени София и да повиши стандарта на живот на хората в столицата ни!
125
4
 
8
 
! Отговори
Ванката преди 12 години
Какво се е променило в София по време на мандата на Фандъкова, аз поне не се сещам за нищо? Тя слуша нарежданията на Б.Б. и ги изпълнява дословно, а той пък си мени решенията всеки ден - пример вдигането и свалянето на данъците.
124
2
 
4
 
! Отговори
Минаващ преди 12 години
Фандъкова е кротка и скромна женица, но София трябва да се ръководи от човек прагматичен и креативен и съм по-склонен да заложа на Пехливанов, още повече че ще махне най-после високоговорителите от джамията.
123
3
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Грам фъндък не давам за тая Фандъкова!Тя заедно със Долен Сидеров предизвикаха боя пред джамията!Тя вдигна двойно данъците!Тя не направи нищо за София!Тя претака общинска пара през фирми доближени до облата физиономия с ножичките!
122
12
 
2
 
! Отговори
jon преди 12 години
До всички гнусни ***,които толкова злобно плюят Фандъкова,да им кажа да се приготвят за още един мандат,защото Фандъкова е един добър,способен и културен човек и ще спечели още на първия тур.
121
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бившата комунистка - другарката със звучната турска фамилия Фандъкова НЕ направи НИЩО за София!София заприлича на ГЕТО!Плюс това прави генерални грешки и,които после и се замазват...Не е за нея тази работа..."ОТ ВСЯКО ДРЪВЦЕ - *** не СТАВА"!
120
3
 
15
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Фъндъкова е жалко нищожество и *** *** !!! Писна ми да живея в "европейска столица", по чиито улици се друсат вонящи каруци, карани от скудоумни ***, които не спазват никакви правила за движение, да газя конски л.*** и да внимавам да не падна в някоя шахта с откраднат капак !!! Дори и по най-централните улици вече щъкат дивашките "етнически превозни средства" - СРАМ !!!Който кандидат-кмет обещае да махне от София гнусната хъхреща чума, за него ще гласувам !!!
119
2
 
6
 
! Отговори
Насо преди 12 години
или не, май ще гласувам за кандидата на сините, че да разбием монопола на ГЕРБ; не съм им толкова голям фен;
118
11
 
2
 
! Отговори
Насо преди 12 години
Браво на Фандъчката, един глас от мен. Пък хейтърчетата да си гледат повече в свойта паничка, че май само тя е празна :)))))
117
6
 
1
 
! Отговори
бог преди 12 години
хаиде да не се оплакваме......кога софия е стояла по добре аааааа,,само мрьнкате и си бьршите лигите ,,,,,,,какво искате тя да не е факир и тои неможе без измами ама не се виждат с просто око ,,,,
116
3
 
3
 
! Отговори
SILANCE преди 12 години
До 118.Като ти гледам безумните правописни грешки,не се учудвам на "преценката"ти!И не е нужно да си грамотен,за да се разходиш из София - ***,с разбити тро-тоари и дупки по улиците.Но си имаме лъскави реклами в *** ...
115
3
 
8
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 12 години
Фандъкова: Ако Янева беше близка с Алексей Петров, нямаше да има атакиДОБРЕ ДЕ, АЗ КАТО БЯХ БЛИЗЪК С УРТАКА - ЩО *** БИ С КУМПРУМАТИ...Е, ВЕРНО АЗ ПОЧНАХ С ПОЛИ МУТРЕНСКИ УДАРИ ПРЕЗ КРЪСТА, *** УРТАКА СЕ ОКОПИТИ И *** СМАЗА!!!СЕГА СМИ СА ДУГУВОРИЛИ - АЗ ДА НЕ ГО ЗАКАЧАМ, ТОЙ ДА НЕ МЕ СМАЖЕ С СРС-***.П. СКОРО ДА СТЕ ВИДЕЛИ ДА ВАДЯТ НЕЩО СРЕЩУ МЕН???
114
4
 
7
 
! Отговори
боко преди 12 години
Пак ще ви сложа за кметица препиканото мушкато, за да ме помните и споменавате с добро.
113
4
 
10
 
! Отговори
гого преди 12 години
откакто ГЕРБ управлява София - тук има само 2 сезона - КАЛНО И ПРАШНО!!!
112
12
 
2
 
! Отговори
ив 05 преди 12 години
ОТ ТАЯ ЖЕНА ЛЪХА СПОКОЙСТВИЕ И СИГОРНОСТ МНОГО МИ ХАРЕСВА КАТО ЧОВЕК