Стефан Вълдобрев оставя отпечатъци на Стената на славата

Ще представи музика и красиви спомени в "Книга за песните"
12 юни 2020 10:15, Красимир Ангелов
6

Музикантът, певец и режисьор Стефан Вълдобрев ще остави своите отпечатъци на Стената на славата пред Театър 199. По време на изолацията той успя да завърши своята книга - "Книга за песните". Официалното ѝ представяне ще бъде на 24 юни в кино клуб "Кино Кабана", а входът е свободен.

"Мислих за тази книга 3 години. Първият досег беше с поезията. Имах доста публикации в сериозни вестници. През цялото време мислех, че имам едно стихотворение. Всички около мен помнят едно стихотворение, цитират го, аз знам как започва и нямам представа как продължава. Ако това се намери...", сподели Вълдобрев в студиото на "България сутрин".

И призна, че е внимавал най-много в това да намери точните думи на благодарност към всички хора.

"Пълно е със спомени. След всеки концерт хората ме допускат много близо до себе си. Оставам 2 часа и си говоря с тях. Реших и аз да ги допусна, има много лични неща. Историите са всякакви от социалния диапазон", каза още музикантът пред Bulgaria ON AIR.

Книгата има QR код, за да може читателите да си припомнят песните на Вълдобрев в YouTube канала му, където са качени всички видеоклипове.

"Нищо не може да замени живия контакт, да се видим, лицата, очите... Мислих си, че за първи път ще стъпя на сцена ноември-декември. Вече имаме няколко концерта, това ме изненада приятно. Твърдя, че ще се върне една нормалност. Нормалността е от преди 20 години", изтъкна творецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно, тоя индивид никога не съм го виждал без шапка. Плешив? Не е срамно
3
1
 
0
 
! Отговори
Христо преди 3 години
Туй що вий, глупци, не знайте,позор ли е, или слава.
2
3
 
10
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Щом се интересуваш от този "драматург, композитор, актьор, китарист, поет, писател, певец", значи си музикален инвалид. Не знам къде си завършил музикалното си образование, не знам на какъв инструмент свириш, не знам кой ти е преподавал хармония, полифония, композиция, солфеж, но очевидно не разбираш от музика. Или литерарура. Или театър. Този е обида за всички сценични изкуства.
1
8
 
4
 
! Отговори
До Анонимен преди 3 години
Мен ме интересува.