Богдан Русев с "P.S. Някой трябва да плати"

Първият български аудиосериал излиза в допълнено книжно издание
23 фев 2021 12:55, Петя Славова
1
Богдан Русев с "P.S. Някой трябва да плати"
Снимка: ИК"Сиела"

"P.S. Някой трябва да плати" от Богдан Русев се появи през 2019 г.  и стана първия български аудиосериал, който беше преведен на английски и на руски език.

Почти две години по-късно създаденият специално за Storytel Original трилър се появява и в книжно издание с  откъс от така очакваното продължение –  "P.S. Всичко се връща".

Сюжетът води до Сан Матадор – райско кътче, останало неотбелязано на картите и перфектното скривалище за всички бегълци от закона, които биха дали всичко, за да живеят спокойно в лукс и в анонимност от своите преследвачи.

Попаднали веднъж на територията, управлявана от суровия диктатор, наричан Генералът, и неговите наследници, безопасността им е гарантирана. Защото за да се сдобие човек с място на единствения самолет, чийто достъп до острова е разрешен, е необходима лична покана.  Но понякога предишният им живот все пак не иска да бъде забравен...

Майкъл – един от най-добрите агенти на международната компания P.S. – е изпратен със специална мисия на Сан Матадор, а именно да открие един от жителите на острова и да наложи правосъдие там, където законите са се провалили.

За него обаче далеч не е просто работна командировка. Осъден несправедливо и прекарал дълги години в затвора, младият мъж е готов на всичко, за да получи отмъщението си.

А когато ситуацията неминуемо се усложнява, простичкият в началото план се превръща в истинско предизвикателство, което е по силите само на топ професионалисти в сенчестите занаяти. Ще бъде ли островната мисия успешна и колко далеч може да стигне човек в търсене на разплатата? И дали тя ще донесе и нужното изкупление? Миналото не е погребано. И някой трябва да плати за него.

Преплитаща минало и настояще, "P.S. Някой трябва да плати" от Богдан Русев предлага напрегната криминална сага в стила на "Бандата на Оушън", поръсен с щедра доза "Мисията: невъзможна" и щипка от романите за агент 007.
 


1
Още от Книги
Непознатото минало на Доналд Тръмп в "Твърде много, никога достатъчно"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
lajlivj jurmalisti kato ana mihova gi ubuvat, ooo....kakva tragedia...