Сорос дарява 1 млн. евро на Будапеща за борба с COVID-19

Милиардерът си припомни хилядите мъртви от испанския грип
30 мар 2020 13:56,
210
Сорос дарява 1 млн. евро на Будапеща за борба с COVID-19
Снимка: БГНЕС

Джордж Сорос дарява 1 милион евро на град Будапеща в борбата срещу COVID-19. Това стана ясно от съобщение на фондацията му "Отворено общество".

Още по темата


„Пандемията COVID-19 не познава граници между държави, общности, религии или хора. Всеки може да се зарази, но някои от нас са по-уязвими от други“, казва Сорос в изявление.

Роден съм в Будапеща по време на Голямата депресия, едва десетилетие след като испанският грип остави хиляди мъртви в Будапеща“, каза той.

„Преживях Втората световна война, владението на кръстосаните стрели и обсадата в града. Спомням си какво е да живееш в екстремни обстоятелства", казва Сорос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
2
 
19
 
! Отговори
Додо преди 4 години
До ЛюбопитноНе е нито за проверка, нито за каквото и да било съмнение, ясно си е. Сатаната има на хранилка купища правителствени/неправителствени контрагенти. Всичките са замаскирани пропагандно с на пръв поглед невинни, че дори и мотивиращо звучащи имена, но всъщност подривната им дейност е към разручаване на етноцентичното християнско семейство и пълно обезличаване и подчинение на християнската цивилизация и европейската (наричана неправилно "бяла") раса.
118
3
 
22
 
! Отговори
Убре преди 4 години
Tози от снимката кой беше? На Сатаната прилича!
117
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Орбан ще ги вземе, той не е гнуслив.Пък и като студент е бил на издръжка на Шорош. Ех младост, ех спомени.
116
1
 
8
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛЕН преди 4 години
ПС.В България има АКТИВНИ "антифа" индивиди, които разпространяват дезинформация и палят бунтове.Такъв е ГЕОРГИ ДРАГАНОВ - *** НА СТРАНИЦАТА "Война и Мир" във Фейса. ПАЗЕТЕ СЕ!
115
2
 
5
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛЕН преди 4 години
"АНТИФА" = СОРОСЗа затвор са.
114
2
 
10
 
! Отговори
Антифа Гейзер преди 4 години
Това е най-свестния човек на света. Мерси за паричките деди Сорос. Надявам се да си доволен от нашите постижения.Много е свестен. Ние, антифа, също сме много свестни. Всички други са НЕ-свестни. ЕТО БОЖИИТЕ ПРАВИЛА НА АНТИФА:Ако не ни подкрепяте - лоши стеДебатирате - лоши стеИмате мнение? - лоши стеЗадавате въпроси? - лоши стеВярвате в друг Бог от нашия? - лоши стеНе ни лайквате - *** стеКритикувате ни? - червени *** стеИ така нататък. НИЕ СМЕ АНТИФА!
113
2
 
13
 
! Отговори
Полу-свръх-грамотен преди 4 години
Какво ли цели с това дарение. Не вярвам да е измислил нещо градивно... По скоро ще дестабилизира. Този от край време пали бунтове в Европа. Неговите изпълнители се познават добре - крайни, фанатизирани, безработни младежи със завидни финансови способности. В България знам за една такава сбирщина ***, наричаща се "Антифа". Въпросните фанатици сеят дезинформация повсеместно, което не им угажда.Имах си работа с тях преди време. Не ми дадоха да кажа и едно изречение, не обичат дебата.ЦИРК
112
2
 
10
 
! Отговори
Зъл Пинчер преди 4 години
Взимаш 2 милиарда тук, хвърляш 2 трохички там. То така ако се чистеше име.... няма да стане бай Сороска, развържи кесийката още.
111
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Мръсното Майчети обаче много точно си се нарекла с "ник-нейма" си..
110
3
 
10
 
! Отговори
IVANOV преди 4 години
ТОЗИ ЧЕФУТСКИ МОШЕНИК КАКВИ ПАРИ ДАВА Е НА КОГО, ИЗГОНЕН Е ОТ УНГАРИЯ. ТОЗИ ЕДИН МИЛИОН ДА ГО ДАДЕ НА ГЕНЕТИ4НИЯТ ФОНД НА ИЗРЕЛ , 4Е КАТО ГЛЕДАМ МАТЕРИАЛА САМО *** СЕ РАЖДАТ!
109
3
 
4
 
! Отговори
Мръсното Майче преди 4 години
До ПроСоТоНещо си объркал буквите във ник нейма си - правилно е "простото"
108
6
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
никога не ми е бил симпатичен тоя по две причини:-Първо,той носи гените на едно племе,което е мразено от целия свят.-Второ,аз просто ненавиждам съществата,които живеят само за да трупат богатства,въртейки най-гнусни далавери...Но ми е интересно:-как така бил щял да даде "И последните си пари",както твърдят тук некои,за да .."КЛАТИ правителството" на територията?!какъв интерес има тоя-световен борсов и друг играч,да..."разклати на Тиквата краката"?
107
3
 
13
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
До АнонименСорос не е американец. Нито унгарец. Сорос по етнонационална принадлежност е от един особен народ, който носи шапчици, доста по-малки от обикновените, обича да потрива ръце, но не защото си ги мие и също така никога, никога в историята на човечеството не е направил абсолютно нищо грешно, да не говорим пък лошо!
106
1
 
11
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Хаха! Плъx! Орбан да ги вземе тези пари и да ги използва във фонд за борба с нормализирането и легализирането на гей-сватбите и *** идеологиите!
105
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В голямата игра нещата не са това, което изглеждат. Той като голям играч знае как да бутне пазарите в неговата си посока. Инвестиция в страх или филантропия, кой знае.
104
3
 
24
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Не случайно е изгонен от собствената си страна!
103
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
голяма гавра- типично за американец
102
1
 
9
 
! Отговори
Не те преди 4 години
ли хвана короната още малко.
101
3
 
9
 
! Отговори
Киро дъ Рок преди 4 години
Тоя сорос съм го бичил на плажа в Царево 82-а година.Голяма *** е.Чак хвана.
100
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този горе,клати властта в момента в България.Добре,че закриха Евроком.