8 болни от коронавирус починаха за денонощие, 159 нови случая

Общо случаите достигнаха 7411, 529 пациенти са в болници
Обновена: 14 юли 2020 06:15 | 14 юли 2020 06:15, Камелия Цветанова
164
8 болни от коронавирус починаха за денонощие, 159 нови случая
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

159 са новозаразените с коронавирус за последните 24 часа, което е с 82 повече от вчера. Това сочат данните на Единния информационен портал.

Още по темата

Общо случаите достигнаха 7411, като от тях 3618 са активни. Излекуваните лица са 3517. От тях 198  са през последното денонощие.

В болници са настанени 529 пациенти с доказана коронавирусна инфекция.  29 от тях са настанени в интензивни структури.

Общият брой на починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, е 276.
През последните 24 часа са починали 8 души.

Разпределението по области по настоящ адрес на новозаразените лица е: Благоевград - 2; Бургас - няма; Варна - 5; Велико Търново - 4; Видин - 1; Враца и Габрово - няма, Добрич - 12, Кърджали - 1,  Кюстендил - 4; Ловеч - 5; Монтана - 3, Пазарджик - 1; Перник - няма; Плевен -1, Разград - 1; Русе - 4, Пловдив - 8; Сливен - 2; Смолян - 3; София област - 6; София град - 73,  Стара Загора - 8, Търговище - 1, Шумен - 2, Ямбол - 1.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
1
 
5
 
! Отговори
Бай Знай преди 3 години
До АнонименШубето е голям страх!Да не са в Дубай, баце!?
127
7
 
8
 
! Отговори
Беселина преди 3 години
До От ПлевенСтой си вкъщи и се пази. Става дума за живота ни, заложници сме на мафията! Стига с този вирус, страха е удобен на изедниците най-отгоре, да продължават да ни доят. Ако беше опасно, смятате ли, че щеше да обикала с джипката като изоглавен, за да си спасява рейтинга, а нямаше да се изпокрие като Политбюро едно време при Чернобилската криза, за да си спасява кожицата?! Дистанцирайте се и погледнете от нов ъгъл нещата.
126
6
 
11
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
Нужно е да се обединим на основата на стрикното спазване на мерките против заразата с цел са не допуснем трагедия. Да изискваме от властите, независимо от това кои са те, да налагат и контролират адекватни заповеди с цел здравето и живота на хората и запазване на икономиката, доколко е възможно! Човечеството е преживявало много епидемии, но ако не е било разумно, това е на цената на много жертви. Ние разумни ли сме?
125
6
 
3
 
! Отговори
Буден Ум преди 3 години
До От ПлевенМолекулярен биолог съм.Работя в PennState University, State College PA, USA.Познавам д-р Джуди Майковитс лично, а също и Антъни Фаучи.Кои бяха "разбирачите", които писаха тук?
124
4
 
6
 
! Отговори
Буден Ум преди 3 години
До АнонименОсвен това, пишат "болни", а не позитивни. Словото е силно оръжие господа *** и сигурно взимате добри кинти за тази лежерна манипулация, но някои от нас ви четем и задните ( *** оговите ) мисли.И да знаете-има и по-хитри от вас.
123
1
 
5
 
! Отговори
До 120 Плевен преди 3 години
Как да се обединим с мафията? Мафията не се обединява, тя подчинява.
122
2
 
5
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
По - скоро си Беден ум... Няма да ти обяснявам защо. Толко много неща изписаха тук разумните хора относно какво предизвиква този вирус.
121
9
 
6
 
! Отговори
Буден Ум преди 3 години
До От ПлевенГлупости! Зараза няма! Коронавирусите са голямо семейство от вируси, повечето от които неболестотворни. Има ги навсякъде и лесно се идентифицират. Особено с общия скринингов метод ELIZA или с широкоспектърен PCR
120
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заспалите умове, все конспирации сънуват и си мислят, че са будни.
119
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквано при тези неадекватни мерки на правителството на Бойко Борисов.
118
8
 
3
 
! Отговори
Буден Ум преди 3 години
"ОТ" корона вирус ?Забелязвате ли как лека полека пак връщат това "ОТ". За да ни зомбират.Защото едно е да умреш от прострелни рани "С" коронавирус ( я го има я го няма :-) ама да отчитат там бройки). Друго е да умреш "ОТ" коронавирус, нали?
117
7
 
8
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
Осъзнайте се най- сетне! Врагът сега е заразата, а не разните му там политици- Бойко, Радев, Корнелия, Дпс и др. За тях има време , да се справи първо с болестта! Спомнете си как пада България под турско робство. Разделена на 3 царства, всеки болярин сам за себе си, предателства, страх и слаби армии. Плюс върлуваща тогава чума. Плюс разединени тогава балкански държави, които не дават единен отпор на ислямистити. Резултатът е ясен! Та и сега е така. Трябва да сме обединени.
116
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АззТе мерките му бяха добри, докато не се разпищяха такива като вас тук и той се уплаши и отмени всичко. Сърдете се на себе си, вечно недоволни ***!
115
5
 
1
 
! Отговори
фурмата преди 3 години
От колко теста? Защо не писахте вчера 30% по-малко заболели, а днес пишете повишение? ЗАЩО по дяволите създавате напрежение? За да не се ходи по протести ли? Вирус има и е гаден, обаче вие медиите правите така,че *** да не спазва нищо.И сте в пакт с властимащите за манипулацията на данните.Дайте да видим в процент как са нещата?И до кога ще имаме спад в неделя и ръст, яко ръст към сряда четвъртък?Всяка седмица?
114
4
 
1
 
! Отговори
Азз преди 3 години
Бойко нали много го хвалеха за мерките и справянето с вируса. Пак е сънувал... Вижда се колко са адекватни мерките му! Сега Алибегов да му развива икономиката и да му пълни хазната! ****ци абсолютни!!!
113
2
 
6
 
! Отговори
Димитър преди 3 години
До Анонимен"8 болни починали ама защо не казват още колко болести са имали и на по колко стотин години бяха?"Ами замисли се. Може да не са имали други заболявания, за да не настане паника, верочтно не съобщават. Но троловете тук са на принципа, око да види, ръка да пипне.
112
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 93От "вируса" не се умира - умира се от придружаващите заболявания. Набийте си го с кОУхите кратуни - усложненията от короната идват от слаба имуннна защита, точно както и от който и да е друг грипов щам. Колко са заразените с уложнения и починали от Грип Б ве, умнико>? Не знаеш щот никой не изкарва данни...Или тези, които умират от това - кучета ги яли, зер не е корона>?! Я да отидеш по-налево... Починалите нямат етикетчета, г0вн.ьо.
111
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 100Така е и в Румъния, Сърбия, Щатите.
110
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 106по света.
109
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе някой има ли информация къде е тулупа Борисов, Горанов и Мутафчийски да ни обеснят колко опасен е ковид 19 ?Защото ако е толкова опасен в болницете щеше да е ад, умрелите щяха да са хиляди и хората нямаше да са на улицата.Сега разбрахте ли как ви манипулираха с рехавия ковид 19 за да си стоите в къщи и да не можете да протестирате.Оставка и затвор за това некадърно правителство и НОЩ.Само тези от БСП да не си мислят, че ще управляват стига вече.