Отново ръст на новите случаи на коронавирус, 250 за последното денонощие

8 души са починали, 699 се лекуват в болница
145
Отново ръст на новите случаи на коронавирус, 250 за последното денонощие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ръст на болните от короновирус за последните 24 часа.

250 са новодиагностицираните с COVID-19  през последното денонощие. Направените PCR тестове за изминалите 24 часа са 5303.

Още по темата


8 души са починали, с тях общият брой на смъртните случаи скача до 355, показва Националната информационна система.

Към момента в България са потвърдени общо 10 871 случая на коронавирус.

4 750 от тях са активни. 5 766 са излекуваните лица, от които 181са регистрирани през изминалото денонощие.
699 са пациентите с доказана коронавирусна инфекция, настанени в лечебни заведения за болнична помощ. В интензивни структури се намират 40 от тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имало ръст. Ще има ръст, защото не сте учили аритметика в 3 клас.
113
4
 
12
 
! Отговори
Г-жо Цветанова преди 3 години
Нямам представа, дали сте завършили журналистика, но предполагам, че не сте. Та ви моля, да спрете с това, че има ръст на новозаразените или спад на новозаразените всеки ден! Няма как цифрата да е еднаква всеки ден, но при 5-10 човека разлика да се тръби за Спад или Ръст е малко смешно. Ясно е, че бройката е и ще бъде засега между 180 и 350.Ако е нагоре или надолу вече може да се смята, че има Ръст или Спад. В момента броят на новите заразени е в норма, не стряскайте излишно хората!
112
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мерките срещу вируса ще доведат до повече смътност отколкото самият вирис и това започва да се вижда много ясно
111
3
 
5
 
! Отговори
kolio преди 3 години
До До 111Ти си един егоист,живеещ в страх,бездушен човек,никога не си бил казарма,нито си видял зор в живота.Твоето мнение се сформира на база телевизия.Не на анализ, Опен сорс си. Нищо добро не ни очаква без знаяение Има или няма Ковид.Дигиталния затвор идва.
110
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента това е най-известния вирус на земята въпреки че има много по-страшни от него.
109
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И с тия цифри, с които всеки ден те облъчват какво се променя? Ще те предпазят? Наивници много.
108
2
 
6
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Както много пъти съм писал, работя във фирма със седемдесет и няколко човека, на една от колежките на 3-ти този месец и съобщиха, че е ковид-положителна понеже имала някакви сиптоми и отишла да се прегледа, естествено беше под карантина за 28 дни, покрай нея още 12 контактни за 14 дни, които отдавна се върнаха на работа, та в понеделник въпросната колежка и тя се върна и я питам как го изкара тя ми обяснява: ''нищо сериозно, частични загуба на вкус и обоняние и малко кашлица''! 39 годишна е!
107
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смех. Най-интересното е, как РЗИ ще наблюдава на село или ще се контактува с личния лекар, след като такъв въобще няма. А още по-интересно е, как се обслужват хора, живеещи сами, независимо от възрастта им, когато са под карантина. Измишльотини
106
4
 
10
 
! Отговори
До 111 преди 3 години
Аз не съм се тествал защото ще ходя на Гърция, а защото съм имал симптоми. И да, стана ми нещо, ама на овце, коото викат, че вирус няма не мисля да обяснявам, като ти дойде до главата сам ще разбереш. И не, не съм 20 годишен пикльо ходил на мач и дискотека, нито съм дядка, дето вече си е изпял песента, а нормален млад мъж ходил на работа в София, с много ограничени контакти и маска...
105
11
 
11
 
! Отговори
Скамдемията преди 3 години
НИКОЙ НЕ ВЯРВА ВЕЧЕ НА ЛЪЖИТЕ ВИ! МАСКИ ДОЛУ, ПРАВИТЕЛСТВОТО ОСТАВКА И ЗАТВОР!
104
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще препорим Ковид 19 когато паднат маските и новините за вируса се свалят от фронт пейдж.
103
4
 
14
 
! Отговори
славянин преди 3 години
След като толкова упорито в почти цял свят се пънат да убеждават населението, че има ''страшна епидемия/пандемия'', за която освен от медиите отникъде другаде не можеш да разбереш, значи става въпрос за ПАРИ И КОНТРОЛ, както е било от памтивека насам! Умните и мислещите го знаят, добитъка разбира се няма как да го знае, защото мисленето и просвещаването не са силните им страни!
102
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бързите темпове на зараза ще доведат и до бързо придобиване на стаден имунитет.j
101
5
 
12
 
! Отговори
kolio преди 3 години
До До 102Толко ти е акъла.И какво като си заразен,нещо стана ли ти,или сега ще ми развиваш теории как трябва да сме отговорни и да пазим родителите.При положение че родителите не се пазят. Дори от грип.Бил уж заразен.
100
8
 
9
 
! Отговори
До 102 преди 3 години
Кольо, аз въм заразен, ела да те цункам да яидиш дали вирус няма... ама всички дето сте толкова смели и врещите как вирус няма, ще сте първите дето ще ревете, че държавата нищо не прави като ви дойде до главите - защото тя наистина нищо не прави и да, вече съм сигурен, че на всички рано или късно ще ни дойде до главите!
99
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спрете да бройте без симтомните.Така направиха в страните където заявиха че са преборили вируса.
98
4
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
И КАКВО СТАНА СЕГА? НА БАЙ *** МУ Е ВСЕ ТАЯ, КОЛКО СА ЗАРАЗЕНИТЕ, ПОЧИНАЛИТЕ И ТЕЗИ В БОЛНИЦА. ПЪЛЕН НИХИЛИЗЪМ И БЕЗХАБЕРИЕ. СЛЕД КАТО НЕ ВИ ВЪЛНУВА ТОВА, КАКВО ОЧАКВАМЕ ЗА ВАШАТА АНГАЖИРАНОСТ КЪМ ДРУГИ ВАЖНИ ПРОБЛЕМИ НА ДЪРЖАВАТА. ПИСАТЕЛЯТ ГО Е НАПИСАЛ, "НЕ НАРОД А ***"...
97
7
 
5
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
КПП-тата бяха, за да Ви уплашат и да се пробва прага на търпимост. Сега манипулациите са на ново ниво, че е страшно и ще бъде вечно. Ако тогава бяхте скочили и се били за свободата си, днес щеше да има вирус, но щеше да е като при другите щамове. Никой нямаше да съобщава, да има щабове и да се правят на интересни. В момента докторята са се превърнали в здравни терористи.
96
7
 
7
 
! Отговори
славянин преди 3 години
В процентно отношение спрямо вчера има спад с около 0.3%! Професионалните лъжци и манипулатори така и не искат да осъзнаят че ние не сме с IQ като на шимпанзета и можем да смятаме! Всекидневното напъване да ни убеждават, че има страшна ''епидемия/пандемия'' явно не дава резултат!?
95
11
 
4
 
! Отговори
kolio преди 3 години
Вирус няма, Сега с ваксината безмозъчните дето първи,ще се редят да ги ваксинират,ще го разпространят на длъж и на шир.За неразбралите Които не вярва в ГОСПОД знае се за какво иде реч.Предупредени сме от векове,Ще принуждават чрез глад.