Отново ръст на новите случаи на коронавирус, 250 за последното денонощие

8 души са починали, 699 се лекуват в болница
145
Отново ръст на новите случаи на коронавирус, 250 за последното денонощие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ръст на болните от короновирус за последните 24 часа.

250 са новодиагностицираните с COVID-19  през последното денонощие. Направените PCR тестове за изминалите 24 часа са 5303.

Още по темата


8 души са починали, с тях общият брой на смъртните случаи скача до 355, показва Националната информационна система.

Към момента в България са потвърдени общо 10 871 случая на коронавирус.

4 750 от тях са активни. 5 766 са излекуваните лица, от които 181са регистрирани през изминалото денонощие.
699 са пациентите с доказана коронавирусна инфекция, настанени в лечебни заведения за болнична помощ. В интензивни структури се намират 40 от тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
11
 
5
 
! Отговори
Кавал преди 3 години
Като им трябва ръст, правят много тестове, като искат спад, правят малко. Но българина нали е овца, си вярва, а господата това го знаят инапе няма как 30 години на се подиграват с народа, и си правят квото си искат, а стадодо цъка с език и слага плюсове на овчарите си. Про ста нация
93
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До До хахахаОтивай да протестираш и да бъдеш овца на "Да, България" и новите ви крадци. Тъпан. Винаги съм бил сигурен, че сте *** нация. Такива, като теб го потвърждават 24/7. Цял живот ще духаш супата, който и да си избереш.
92
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай *** какво ли няма да измисли. При 30 заразени хората заградени с КПП, повсеместно маски. При 300 -балове, диско, футбол, кръчми, протести...Почти никакъв контрол по автобуси и магазини. И това са мерки и го измислят лекари? Едва ли си вярват сами какво творят.
91
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Ще има , ще има и то "ЯКО"! Благодарете на президента, Корнелия Крушовска, Мая Галева и Пинокио! Всичките са отворили паст за власт! Искам промяна, но сега не му е времето, след броени месеци ще има редовни избори и тогава, нека да дадем отрицателен вот на всички стари муцуни, отляво и отдясно, и на тези, които сега се опитват да яхнат народното недоволство! Да ги изметем завинаги! Сега обаче, трябва се борим с вируса! Жалко е, че бяхме отличници с малко заразени, а вече сме пламнали!
90
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 75 Всичко което се случва сега и ковити и протести са в ползна на чекмеджанко! Народът дреме и вярва на разни лафчии по т. н. протести!
89
9
 
3
 
! Отговори
До хахаха преди 3 години
Кой е този цял свят дето се затваря и връща мерки бе мало умем *** от. Ти от вашето село излизал ли си изобщо. Хайде затваряй се и си налагай мерки като искаш. Или трябва някой друг да ти каже каквомда правиш. После да можеш да мрънкаш. Аман от тъ пи същества като тебе. Мерки та мерки. Ти като нямаш мозък в тъпата си тиква, никой неможе ти помогна
88
4
 
1
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
За да излезеш извън България на работа, ти искат тест. Досега съм си правел два теста. Единият досущ приличаше на вземане на митохондриална ДНК проба.
87
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредните измишльотини. Имало ръст. Ако направят 1 млн тестове ще цъфне цялата истина. Иначе по 100 лв на тест, то си капе за лабораториите. Какво по-доходно от това.
86
2
 
2
 
! Отговори
До 59 преди 3 години
То в същност ти те правиш разлика между болен и заразенАко е болен, страда в къщи, а заразеният разнася.
85
6
 
18
 
! Отговори
аххаха преди 3 години
Цял свят се затваря и връща мерки, само за българина Бойко е създател на вируса, за да си пълни чекмеджето, а Румен Радев е големия спасител, който трябва да иде в Бразилия и да им обясни, че няма вирус и да ги изкара на протест и тях. Пак ви поведоха *** и пак ГЕРБ ще спечелят изборите накрая, щото ви е толкова акъла.
84
4
 
4
 
! Отговори
До 84 преди 3 години
Да озаптиш докторите...?!Явно си заклет сталинист.
83
3
 
9
 
! Отговори
Трагедия преди 3 години
Тоя народ беше най-добре при бай Тошо, защото е изключително ***, а *** народ се управлява с твърда ръка.
82
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВРЕМЕ Е ДА ГИ ОЗАПТИМ ТИЯ ДОКТОРИ, НЕ СЕ НАЯДОХА! ВСЯКА СУТРИН НА ЗАКУСКА ПО БНТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТЕМАТА Е КОВИД И НЯКОЙ ДОКТОР ОБЛЪЧВА!ОБСЛУЖВАТ И ТЕ МАФИЯТА ЗА НЯКОЙ ЛЕВ!
81
2
 
3
 
! Отговори
До 73 преди 3 години
Няма отделни тампони за изследване на РНК и ДНК.Гърлен секрет си е гърлен секрет В реактивите за изследване е ,,заровено кучето,,.Освен това правилно си забелязал,че пробите пътуват.Здравната система работи ,,на резерви,,
80
2
 
3
 
! Отговори
fF преди 3 години
Вън банката от България!! Бг е силно незаконна държава, в която големият краде от малкият, банката краде от бг! Не са спрели да стават убийства, изгонете мръс-ния еврейски из-род Джеръми Ът от България! Да припомняме ли, че са натопили Мейзера и крехка женица и да иска не може да прободе нож толкова надълбоко че да засегне артерия и артерията се мести и пази, да припомняме ли случая Дейтън,с години чатят за убийството,убиват жестоко момичето с шило с часове,имало камери навсяк.и на 112няма никой
79
3
 
12
 
! Отговори
фасфас преди 3 години
Написаха ти го и пак не го разбираш. Тестове не се правят на случайни хора по улиците, тва е ненормално. Ако си със симптоми, отиваш и се тестваш, ако си положителен - тестват контактите ти. Тоест ако е имало малко тестове, то е защото е имало малко заразени = малко контактни.
78
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В ДИР .БГ ЗАГЛАВИЕТО Е,Ч Е НАПОСЛЕДЪ КПРОЦЕНТЪТ Е ПОД 5, КОЕТО Е РАДОСТНА НОВИНА. МЕЖДУ ДРУГОТО ТАМ ПОСЕТИТЕЛИТЕ СА 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТТУК...АЙДЕ ДА МИГРИРАМ ТАМ, ВИЕ ТУК СТРАХУВАЙТЕ РАЯТА!
77
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щабът никога с нищо не се е справял. Това са просто едни некадърници и кариеристи.Случаите бяха малко, защото не се правеха тестове.И Тиквата тичаше да се хвали по света, колко е велик, той и Щабът Му.
76
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До фурмата"имаме спад с 0,3% на заразените, защото тестовете са повече"А бе бушмен, коко път трябва да ти се обяснява едно и също. Тестовете са повече защото има повече болни със симптоми и съответно повече контактни.
75
5
 
9
 
! Отговори
хахахахахахха преди 3 години
"Кажи защо безсимптомните ги пишете заразени."После тая държава що няма оправия. Ние сме най-*** племе на планетата.