Медицински надзор ще проверява смъртта на 19-годишното момче от коронавирус

Близките му се съмняват, че в лекарска грешка
Обновена: 6 авг 2020 19:16 | 6 авг 2020 18:12, Нели Христова
66
Медицински надзор ще проверява смъртта на 19-годишното момче от коронавирус
Снимка: БГНЕС

Във връзка с последния случай на млад великотърновец, загубил битката с COVID - 19, който бе лекуван в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" и широкия обществен отзук, който предизвика тази трагична новина, както и опитите за създаване на внушения и манипулиране на истината чрез коментари в социалните мрежи и медии, ръководството на областната болница реши да сезира Изпълнителна агенция "Медицински надзор", която да извърши проверка по случая, за да бъдат изяснени всички обективни факти, информират от пресслужбата на лечебното заведение.

Още по темата

Вярваме, че това е единственият начин истината да излезе наяве. Резултатите от проверката на проведеното лечение в МОБАЛ ще бъдат изнесени в публичното пространство и подробно оповестени. Дотогава считаме всички коментари по темата за неуместни и призоваваме обществото, и медиите да оставим разследването на компетентните органи, е коментарът от лечебното заведение, откъдето изказват най-искренни съболезнования за тежката и непрежалима загуба на семейството и опечалените близки!


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
0
 
! Отговори
До 52 преди 2 месеца
Прави ни впечатление.
Отдавна очаквахме да видим какви компромати ще сътвори .
А бащата е трябвало да прати детето си Мангърът да го лекува, що го е пратил при ,, лошите,,.
61
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 2 месеца
Очевидно е,че всеки трябва да отговаря за думите си.
А НЗОК да се защитава от несправедливи обвинения по съдебен ред.
Това,че е монополист, не означава,че трябва да допуска произвол
60
2
 
1
 
! Отговори
До 49 преди 2 месеца
Много смел баща . НЕма що.
Не си опазил детето.
Пратил го да работи в дискотеката по време на пандемия.
Сега ще рови земята, да го търси.
И наш голям спортист почина млад преди седмица.
Баща му се държа достойно обаче и в мъката си остана мъж.
59
0
 
2
 
! Отговори
доживях да го видя преди 2 месеца
Филев и Сибила да карат служители да тролят от служебни компютри
58
1
 
0
 
! Отговори
NB преди 2 месеца
Бах до изботите, то белина и сега си има по магазините :)
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До До 16
Ние финансираме здравната каса а болниците,държавни и особено!!! частни точат мегаяко!!!За това беше създадена официално най-голямата пирамида в България-НЗОК!!!Цел-всяка година да се наливат все повече и повече пари само с една единствена цел-да бъдат одкраднати!Не си мислете даже и за момент че на някой му пука за вашето здраве!!!
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 55

Ехаааа, имаме категорична оценка само на базата на едно изречение в пресата! Очевидно си имаме работа с гений. Нобелов гений. Демонстриращ изключително сериозен подход!
Почитания, гений ;)
55
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само като прочетох препарат за ревматоиден артрит ми стана ясно ,че докторите са уморили момчето. При корона вирус не бива да се дават такива препарати.
54
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Мафия

Можете ли да различите твърдения от факти?
Съмнявам се, нужни са повече от две мозъчни клетки за тази работа....
53
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В България Доктори почти не останаха.Има пасмина от глупави тройкаджии,връзкарчета,синчета и дъщери на мама и тате,попреписали тук-там,платили тук там,а където не успели - мама и тате ударили по едно рамо.
Безочливи,надменни,нагли,***,търговци на надежди и животи.Такива,които дори не си задават въпроса “този човек дали щеше да е жив,ако си бях свършил работата както трябва”. И после защо не ги уважават и ги поступват от време на време.
Има и изключения,но са наистина малцина.
52
19
 
11
 
! Отговори
Edmond преди 2 месеца
А не ви ли прави впечатление, че "консултант" на бащата е Мангъров, който смята че вирусът е безобиден и няма нужда от лечение. Това зло човече, който му застане на пътя го гони до последно. А д-р Маринова, беше един от малкото, които открито се опълчиха срещу глупостите му. Не бъдете лековерни.
51
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Докторята ,вече се подиграват,поредната лъжа
50
7
 
14
 
! Отговори
А бре преди 2 месеца
Какви хора сме?Кой ще си сложи главата в торбата,да лекува с нерагламентирано лекарство?И защо да го прави?Винаги се изисква съгласие на пациента или при невъзможност от роднина!
49
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво на този смел баща! Дано има силите да доведе нещата докрай.
48
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тролове, нали знаете кои в ада висят закачени за езиците си. За всички лъжи и мръсотии, които изписахте за лекарите и вируса нищо добро не ви чака. Хората рискуват собствения си живот за да лекуват заразените, а вие ги наричате убийци, продаващи органи. Ако сте невидими за нас зад мониторите си не сте невидими за Господ!
47
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Прочутата тестова лаборатория във Велико Търново? Точно тя ли е замесена, при тестването на десетки експериментални лекарства върху един пациент? Защо ли... Защо ли Не Вяр Вам.
46
8
 
24
 
! Отговори
Мафия преди 2 месеца
Бащата беше гост в Студио Хъ и разказа подробно цялата трагедия.
Синът му е използван за тестване на експериментални лекарства против Ковид-19. Лекуван е без съгласие с лекарства които не са одобрени за лечение. Изгледайте предаването. Скандалът е огромен.
45
9
 
5
 
! Отговори
УФФ преди 2 месеца
И аз си сложих минус, истината боли, а? ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ И АЙДЕ НА КЛУБ! Май на та им на докторите, ще ни лекуват те, а? НИЕ СМЕ СИ ЗДРАВИ БЕ! Това не е пневмония, а тревоманска кашлица! Никой никога не е умрял от коронавируса, това са 700 000 фалшиви диагнози от цялата планета! Всички ви лъжат, ко пе ле!
44
18
 
12
 
! Отговори
УФФ преди 2 месеца
Овчеглавите в България упорито вярват, че няма такова нещо като вирус, и ако някой е ходил по веселби и се е заразил - нищо му няма, грипче - а ако умре - докторите са виновни! Няма начин, просто е невъзможно да е нещо друго, примерно, ПАНДЕМИЯ, която предизвиква ДВУСТРАННА ПНЕВМОНИЯ и съсиреци, водещи до един куп усложнения. ДАА ДОКТОРИТЕ СА ВИНОВНИ ТИЯ ЛОШИ ХОРА. Да протестираме с МАСОВО ХОДЕНЕ НА ДИСКОТЕКА!!
43
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Годжи
Д-р Годжи онема след моя въпрос...
Умен е д-р Годжи, неслучайно е станал чак шофьор в Градския на София, лекар от класа е ;)