Медицински надзор ще проверява смъртта на 19-годишното момче от коронавирус

Близките му се съмняват, че в лекарска грешка
Обновена: 6 авг 2020 19:16 | 6 авг 2020 18:12, Нели Христова
66
Медицински надзор ще проверява смъртта на 19-годишното момче от коронавирус
Снимка: БГНЕС

Във връзка с последния случай на млад великотърновец, загубил битката с COVID - 19, който бе лекуван в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" и широкия обществен отзук, който предизвика тази трагична новина, както и опитите за създаване на внушения и манипулиране на истината чрез коментари в социалните мрежи и медии, ръководството на областната болница реши да сезира Изпълнителна агенция "Медицински надзор", която да извърши проверка по случая, за да бъдат изяснени всички обективни факти, информират от пресслужбата на лечебното заведение.

Още по темата

Вярваме, че това е единственият начин истината да излезе наяве. Резултатите от проверката на проведеното лечение в МОБАЛ ще бъдат изнесени в публичното пространство и подробно оповестени. Дотогава считаме всички коментари по темата за неуместни и призоваваме обществото, и медиите да оставим разследването на компетентните органи, е коментарът от лечебното заведение, откъдето изказват най-искренни съболезнования за тежката и непрежалима загуба на семейството и опечалените близки!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
0
 
! Отговори
До 52 преди 3 години
Прави ни впечатление.Отдавна очаквахме да видим какви компромати ще сътвори .А бащата е трябвало да прати детето си Мангърът да го лекува, що го е пратил при ,, лошите,,.
58
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Очевидно е,че всеки трябва да отговаря за думите си.А НЗОК да се защитава от несправедливи обвинения по съдебен ред.Това,че е монополист, не означава,че трябва да допуска произвол
57
2
 
1
 
! Отговори
До 49 преди 3 години
Много смел баща . НЕма що.Не си опазил детето.Пратил го да работи в дискотеката по време на пандемия.Сега ще рови земята, да го търси.И наш голям спортист почина млад преди седмица.Баща му се държа достойно обаче и в мъката си остана мъж.
56
1
 
0
 
! Отговори
NB преди 3 години
Бах до изботите, то белина и сега си има по магазините :)
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 16Ние финансираме здравната каса а болниците,държавни и особено!!! частни точат мегаяко!!!За това беше създадена официално най-голямата пирамида в България-НЗОК!!!Цел-всяка година да се наливат все повече и повече пари само с една единствена цел-да бъдат одкраднати!Не си мислете даже и за момент че на някой му пука за вашето здраве!!!
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 55Ехаааа, имаме категорична оценка само на базата на едно изречение в пресата! Очевидно си имаме работа с гений. Нобелов гений. Демонстриращ изключително сериозен подход!Почитания, гений ;)
53
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само като прочетох препарат за ревматоиден артрит ми стана ясно ,че докторите са уморили момчето. При корона вирус не бива да се дават такива препарати.
52
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МафияМожете ли да различите твърдения от факти?Съмнявам се, нужни са повече от две мозъчни клетки за тази работа....
51
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България Доктори почти не останаха.Има пасмина от глупави тройкаджии,връзкарчета,синчета и дъщери на мама и тате,попреписали тук-там,платили тук там,а където не успели - мама и тате ударили по едно рамо.Безочливи,надменни,нагли,***,търговци на надежди и животи.Такива,които дори не си задават въпроса този човек дали щеше да е жив,ако си бях свършил работата както трябва. И после защо не ги уважават и ги поступват от време на време.Има и изключения,но са наистина малцина.
50
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докторята ,вече се подиграват,поредната лъжа
49
7
 
14
 
! Отговори
А бре преди 3 години
Какви хора сме?Кой ще си сложи главата в торбата,да лекува с нерагламентирано лекарство?И защо да го прави?Винаги се изисква съгласие на пациента или при невъзможност от роднина!
48
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на този смел баща! Дано има силите да доведе нещата докрай.
47
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***, нали знаете кои в ада висят закачени за езиците си. За всички лъжи и мръсотии, които изписахте за лекарите и вируса нищо добро не ви чака. Хората рискуват собствения си живот за да лекуват заразените, а вие ги наричате убийци, продаващи органи. Ако сте невидими за нас зад мониторите си не сте невидими за Господ!
46
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прочутата тестова лаборатория във Велико Търново? Точно тя ли е замесена, при тестването на десетки експериментални лекарства върху един пациент? Защо ли... Защо ли Не Вяр Вам.
45
8
 
24
 
! Отговори
Мафия преди 3 години
Бащата беше гост в Студио Хъ и разказа подробно цялата трагедия.Синът му е използван за тестване на експериментални лекарства против Ковид-19. Лекуван е без съгласие с лекарства които не са одобрени за лечение. Изгледайте предаването. Скандалът е огромен.
44
9
 
5
 
! Отговори
УФФ преди 3 години
И аз си сложих минус, истината боли, а? ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ И АЙДЕ НА КЛУБ! Май на та им на докторите, ще ни лекуват те, а? НИЕ СМЕ СИ ЗДРАВИ БЕ! Това не е пневмония, а тревоманска кашлица! Никой никога не е умрял от коронавируса, това са 700 000 фалшиви диагнози от цялата планета! Всички ви лъжат, ко *** ле!
43
18
 
12
 
! Отговори
УФФ преди 3 години
Овчеглавите в България упорито вярват, че няма такова нещо като вирус, и ако някой е ходил по веселби и се е заразил - нищо му няма, грипче - а ако умре - докторите са виновни! Няма начин, просто е невъзможно да е нещо друго, примерно, ПАНДЕМИЯ, която предизвиква ДВУСТРАННА ПНЕВМОНИЯ и съсиреци, водещи до един куп усложнения. ДАА ДОКТОРИТЕ СА ВИНОВНИ ТИЯ ЛОШИ ХОРА. Да протестираме с МАСОВО ХОДЕНЕ НА ДИСКОТЕКА!!
42
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГоджиД-р Годжи онема след моя въпрос...Умен е д-р Годжи, неслучайно е станал чак шофьор в Градския на София, лекар от класа е ;)
41
4
 
6
 
! Отговори
az преди 3 години
Как да се спрем? Всички имаме лични драми , но не всички ги ползваме като оправдания за да злоупотребяваме с обществени ресурси и да се гаврим с пациентите и техните близки. А г-н Филев отдавна трябваше да "търка нара"
40
5
 
13
 
! Отговори
Ди39 преди 3 години
Става ни това! Завеждащ реанимация и координатор по донорството"две в едно"в здравното заведение където се случва всичко това,години наред осигурява повече от половината донорски ситуации в България!