Гейтс e шокиран от мащаба на конспиративни теории за него

Той се надява те скоро да отминат
27 яну 2021 20:10, Нели Христова
108
Гейтс e шокиран от мащаба на конспиративни теории за него
Снимка: БГНЕС

Съоснователят на компанията "Майкрософт" Бил Гейтс, който се изявява като филантроп, каза, че е шокиран от мащаба на "налудничавите" и "злобни" конспиративни теории, разпространявани за него в социалните мрежи по време на пандемията от COVID-19, но заяви днес, че би искал да установи, какво стои зад тях.

В интервю за Ройтерс Гейтс каза, че милиони постове в социалните мрежи с "налудничави конспиративни теории", за него самия и за водещия американски експерт по заразни болести Антъни Фаучи, вероятно са намерили привърженици заради комбинацията от страховитата пандемия от коронавируса и възхода на социалните медии.

"Никой не би могъл да предскаже, че аз и д-р Фаучи ще заемем такова значимо място в тези наистина злобни теории", каза Гейтс и добави: "Много съм изненадан от това. Надявам се, че ще отмине".

Някои от конспиративните теории включват твърдения, че Фаучи и Гейтс са създали пандемията, за да се опитат да контролират хората, че искат да спечелят от разпространението на COVID-19 и да използват ваксините, за да имплантират на населението чипове.

"Наистина ли хората вярват на подобни неща", запита Гейтс в интервюто, цитирано от БТА.

Той похвали Фаучи и Франсис Колинс, ръководителя на Националния институт за здравеопазване като "умни" и "чудесни хора" и каза, че очаква с нетърпение да види как ще съумеят да работят ефективно с новото правителство на Джо Байдън.

Гейтс изрази загриженост, че бедните страни ще получат ваксини срещу коронавирус с 6 до 8 месеца закъснение и каза, че в момента всеки политик е под натиск да осигури най-доброто за страната си в условията на пандемия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Врънах се дека одих да пикааааааааааааааааааа.А сеги казвайте кво имате да казвате.
67
1
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Ке сажа само едно за този ....Мри в адски мъки, като Кадафито.Това заслужаваш
66
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кръв от Чък Норис няма ли да ни продадете?
65
4
 
13
 
! Отговори
Важно съобщение преди 3 години
Бил е гей тстст:)
64
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Конспиратор - водач!Всеки инженер със специалност в самолето строенето ще ти каже,че химтрейла не са естествени и стандартни следи,които оставят самолетите,тези следи стоят с часове,докато от нормалните самолети следите изчезват бързо,даже са изследвали състава от химтрейла,защото почвата и водата са започнали да се замърсяват,окисляват и растенията,дърветата да умират,съдържат химикали - стронций,барий,пулвелизиран алуминий и др. химични вещества,които и хората вдишват и навлизат в
63
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като се знаем какви сме Марко тотевци . Или чипа но ще е скапан . Китайски. Или обхват няма да има. Я уина ще забие.
62
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Kогато разконспирират пъклените им планове, елитите почват да се правят на хахави и да наричат всичко "луда конспирация".Припомням Тони Блеър отричаше, че участва в клуба Билдерберг, дори питаше: "Какво е това?". След като му показаха снимките вика: "Ааа, да ходил съм няколко пъти. Ами да, обсъждаме там едни работи, ама то е за доброто на хората." :)
61
6
 
24
 
! Отговори
Евангелист преди 3 години
Прави се на умряла лисица ,дъртия му мошеник
60
1
 
10
 
! Отговори
до 57 преди 3 години
още по-удобното Мулис мистериозно почина 2 месеца преди началото на Уханската пандемия, а Фаучи прибира милиони от Гейтс, случайности....
59
2
 
16
 
! Отговори
57979 преди 3 години
Това за чипирането и други малоумия те си ги пускат, за да размият с тях и напълно меродавното мнение, че кръгът около Гейтс сериозно обмися как да бъде намален броят на човешките същества на нашата планета. Ясно е, че Земята няма ресурс да поддържа живота на 7млрд. , нито пък има работни места. Контролът над раждаемостта в пренаселени райони е едно, а насилственото прореждане на населението с биологически, химически и др. оръжия, е съвсем друго упражнение с името фашизъм.
58
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Смях"Каква ирония само! Овце!" ,по-скоро си за съжаление,отдавна има такива технологии, това, че не си гледал и чел е друг въпрос или просто се опитваш да заблудиш хората ,че не е вярно.Още преди години използваха такива микророботи в организма ,първоначално за да помагат на болни пациенти и за да събират(следят) информацията за физико-химични процеси в тялото,а по-големи чипове в тялото ,се използваха дори от хора посещаващи дискотеки или по друг начин,има и други начини за кодиране.
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 43ИИИИИИИИИИ... ба си!Ти си бил Умен ва!Пъ язе не вервах!
56
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милярдите които офчия народ си мисли, че са на Гейтс, всъщност са на Вишата масонска ложа, на която Бил Гейтс служи.Чичо Гейтс е просто една кукла на Масоните.
55
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото сини екрани съм имал , толкова цирея да му излязат.
54
12
 
7
 
! Отговори
Конспиратор - водач! преди 3 години
Казвайте теми, на които да конспирирам!Някои се амортизираха: - Кемтрейлс - стана тъпо - постват се снимки от Виетнамската война; - Плоската земя - поддръжниците изчезнаха, някои вече са в Карлуково. - Чипирането - тъпо, ама интересно. Предлагат се трактори като наночипове... Та стана скучно. Очаквам някоя свежа идея да препиша. Има ли все пак някой умен да измисли нещо НОВО!Ще го разпространя! Това ми е работата!Разпространявам простотиите Ви! И ще се радвате!Знам, че не ставате...
53
0
 
20
 
! Отговори
Макротвърд преди 3 години
Ооо, и на обиден се прави! Да знаеш, че 90 % от световното население те проклина все пак е неприятно, колкото и дебелокож да си!
52
8
 
12
 
! Отговори
43 преди 3 години
Само да ви кажа че тези публични личности които пакостят на човечеството и кроят тайни планове всъщност не са рептили. Те са слуги на рептилите и само изпълняват каквото им кажат. Истинските рептили които контролират света не се показват. Те се крият дълбоко под земята в подземни градове. Имало е времена когато са излизали и на повърхността. Но тогава са се сблъсквали със смели Юнаци които често им отрязвали главите. Та решили вече да не се показват.
51
7
 
7
 
! Отговори
Балама преди 3 години
Не било . Искам да ви го бодна. Ами показва сатанински символ.Илюминат смотан ***. И като измрем твойте внуци кой ще ги храни?
50
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 36Мъск не се е ваксинирал, а го преболедува. Той е против мерките и затова си би камшика от социалистическа Калифорния и отиде при каубоите в Тексас. Защо разпространяваш лъжи?
49
0
 
8
 
! Отговори
До 51 преди 3 години
И какво гласят последните му туитове? Подкрепя ли ваксините? Не! Ваксиниран ли е? Не! Дарил е 5 млрд на болници за апаратура, чудесна постъпка! Но това доказва ли тезата ти? Не!