Гейтс e шокиран от мащаба на конспиративни теории за него

Той се надява те скоро да отминат
27 яну 2021 20:10, Нели Христова
108
Гейтс e шокиран от мащаба на конспиративни теории за него
Снимка: БГНЕС

Съоснователят на компанията "Майкрософт" Бил Гейтс, който се изявява като филантроп, каза, че е шокиран от мащаба на "налудничавите" и "злобни" конспиративни теории, разпространявани за него в социалните мрежи по време на пандемията от COVID-19, но заяви днес, че би искал да установи, какво стои зад тях.

В интервю за Ройтерс Гейтс каза, че милиони постове в социалните мрежи с "налудничави конспиративни теории", за него самия и за водещия американски експерт по заразни болести Антъни Фаучи, вероятно са намерили привърженици заради комбинацията от страховитата пандемия от коронавируса и възхода на социалните медии.

"Никой не би могъл да предскаже, че аз и д-р Фаучи ще заемем такова значимо място в тези наистина злобни теории", каза Гейтс и добави: "Много съм изненадан от това. Надявам се, че ще отмине".

Някои от конспиративните теории включват твърдения, че Фаучи и Гейтс са създали пандемията, за да се опитат да контролират хората, че искат да спечелят от разпространението на COVID-19 и да използват ваксините, за да имплантират на населението чипове.

"Наистина ли хората вярват на подобни неща", запита Гейтс в интервюто, цитирано от БТА.

Той похвали Фаучи и Франсис Колинс, ръководителя на Националния институт за здравеопазване като "умни" и "чудесни хора" и каза, че очаква с нетърпение да види как ще съумеят да работят ефективно с новото правителство на Джо Байдън.

Гейтс изрази загриженост, че бедните страни ще получат ваксини срещу коронавирус с 6 до 8 месеца закъснение и каза, че в момента всеки политик е под натиск да осигури най-доброто за страната си в условията на пандемия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
6
 
5
 
! Отговори
до 32 преди 3 години
Човече, живей си живота и не се занимавай с дребни мишки! Виж се къде си ти, виж къде са тези, които коментират Гейтс, кемтрейлс и теб, и ще си отговориш на въпроса защо те са нищо, а ти си успял. Мисленето е най-важният фактор дали човек ще е слуга или господар.
27
6
 
7
 
! Отговори
до 31 преди 3 години
Изобщо си нямаш идея що е то PHK ваксина и, че се тестват вече 25 години, но айде- залъгвай се колкото си щеш... Само да вметнем, че цялото население на Япония след определена възраст от 15 години се ваксинира против енцефалит с PHK ваксина. Недей да знаеш много, ясен си, защото работиш за има няма 1800лв.. Да беше топ учен да седнеш да пишеш- да. Ама то някакъв голтак седнал да лае тотални небивалици.
26
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На негово място не бих бил шокиран. Нали общаците, сервитьорите и склададжиите пред панелката трябва да си говорят за нещо?! Докато ние, умните хора, си говорим за бизнес, наука, кариера, общаците си говорят кой изстребител е по-добър и Бил Гейтс как убил 20 милиона деца. И при мен е подобно- програмист съм, заможен човек, карам нов спортен автомобил и какво ли не слушам за себе си "наркопласьор", "връзкар", "човек на Бойко" все от разни обществени нули. Дай на неуспелия да хейти.
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие сериозно ли си мислите, че на Гейтс му пука за вас?
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ясно, всичко е да си продава Виндовса и всички прилежащи бози, освен Егсбозата можеби едва ли не да.
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората са мислещи същества нека сами да си направят сметк кое да вярват и на кое не стига с тази цензура.
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не. То е ясно, че нес ги измислили, но вече са на първата линия да решават проблеми, които ще струват много пари. На хората им писва едни и същи да им диктуват как ще дишат. Няма чипове, но навсякъде искат скорошен тест и ваксинация.
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скривай слънцето и да приключваме с тоя цирк.
20
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Филантропи" като Гейтс и Сорос са вредни за човечеството
19
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички "теории" за Гейт са истина
18
3
 
11
 
! Отговори
бил преди 3 години
от Бил Сорос и Приятели... не се тревожете ще ви помогнем да излезете от кризата всички малки държави и държавички Бойко и бойковчета всички ще ви помогнем но трябва да връщате кредити в размер на милярди на квадрат и да бачкате кат роби да сте супер супер зависими от нас
17
4
 
12
 
! Отговори
МИМИС преди 3 години
този и някои други почитатели на глобализма и сектанството са пълни психопати и трябва незабавно да бъдат ИЗЧИСТЕНИ това е единственото решение.
16
5
 
15
 
! Отговори
китаеца преди 3 години
Китаеца от Ухан искренно се извинява на целият свят задето яде сурови прилеп както баща му го е учил и дядо му учил неговият баща да яде сурови прилепчета и поема цялата вина за световната пандемия върху себе си и обеща повече да не яде прилепи за да може цеховете за ваксини да си отдъхнат приходите им да спрът и никой да не мрази Бил Гейтс и приятели и да не ги упреква че са вкарали цели държави в дълг към федералвн резерв банки щуротии и прочее и че са сринали цели малки икономики
15
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прочетете за планът "Златен милиярд" и ще ви станат ясни нещата
14
6
 
5
 
! Отговори
Бау преди 3 години
толкова си могат. Това ги кара да се чувстват значими.
13
3
 
4
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...aide be ?!?? Geits i shokiran ?!?? Ti da vidish ?!!! Tozi triabva da go vaksiniraat s negovite vaksini i toga da vidite kak istinski shte se shokira !!!
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама разбира се ..като ощипана мома
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като той вземе да си гледа пенсията на някой остров и спре да ни "спасява" , ще отмине. Слънцето ще затъмнявал, на въздуха се опитва да му слага данък че сме издишвали въглероден диоксид а тва е много страшно. Да си харчи там паричките и да не се прави на света вода ненапита...
10
3
 
16
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 3 години
"Гейтс изрази загриженост, че бедните страни ще получат ваксини срещу коронавирус с 6 до 8 месеца закъснение"За България 'закъснението' изглежда да е 3-5 Години!!!Та по класацията на Гейтс за 'бедност' - ние трябва да сме нещо като 'суспер, супер, супер бедни'!!!!
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ооо, нищо чудно, *** хора бол, ето и в коментарите ги виждаме, дреме ми а билчо за жалкия живота *** 😆