Меркел с оценка: Германия е в трета вълна на пандемията

Тя поиска внимателно разхлабване на мерките
24 фев 2021 00:25, Красимир Ангелов
26
Меркел с оценка: Германия е в трета вълна на пандемията
Снимка: БГНЕС

Германия е в трета вълна на пандемията от коронавирус, каза германският канцлер Ангела Меркел пред депутати от своята партия, съобщава БТА.

"Сега ние сме в третата вълна" отбеляза Меркел.

Според източниците тя е предупредила, че евентуално разхлабване на карантинните мерки, въведени в края на миналата година и удължени до 7 март, би трябвало да се извършва внимателно и постепенно.

Канцлерката отбеляза, че ако се разшири достъпът до бързи тестове и се засили капацитетът за тестване, може да има по-трайно връщане към нормалния живот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е тая вече трябва да си ходи .
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бързо реагират. В Германия спадът продължи до 8-14 февруари 2021 и започна много бавно покачване - до вчера това са 9 дни. В България това стана преди 33 дни, а мутрите още чакат данни.
19
3
 
16
 
! Отговори
... преди 3 години
Отваряйте! Маски, карантини, локдауни и нищо не работи. Време е да отворим и да се примирим, че е като испанския грип. Докато не го прекараме всички няма да се свърши! Ваксинирайте старите, другите да го минаваме и толкова. Загубите за света са в трилиони, самоубийствата от локдауните са в десетки милиони, но се гледа само няколко стотин на ден умрели от вируса, а няколкото десетки хиляди от самоубийства и депресия никой не ги брои!
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много просто и ясно го е казал някой ДОКАТО ИМА ТЕЛЕТА ЩЕ ИМА КАСАПИ а видимо е че на планетата телетата няма да свършат нивгъш казваше мой комшия бог да го прости човекът колко прав е бил. А сега телетата ходом и марш към ваксината че е на превършване а третата и десетата вълни ще са много по страшни с мутации с черен пипер и какво ли не тичайте и гледате болни мозъци да се не препънете някаде че тогава ще трябва ваксина и против спъва е да ви се мисли.
17
2
 
12
 
! Отговори
Германия преди 3 години
С оценка: Меркел е в трета стадия на деменция
16
3
 
8
 
! Отговори
антимеркел преди 3 години
Дори и на немците тази им омръзна. Но...за нашата тиква е като дар божи....
15
3
 
13
 
! Отговори
пецата преди 3 години
немците и те се оказаха мухлясали, тая ги направи да заспат , ама поне им дават пари докато не бачкат , че там със собствени имоти са само 30% от населението, всичко живее от заплата до заплата, и тея печатат ли пари , яко helicopter money, до кога ще е това, всички западни страни са фалирали отдавна, до кога ще си спасяват икономиките с печатане, в един момент тая хартия ще става само за WC и да си палиш камината, нещата не отиват на добре , направо са си зле
14
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"внимателно разхлабване"Нали се сещате при кой вид сношение има внимателно разхлабване?
13
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един и същ несменяем фюрер 20 години, аман!
12
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е тази вълна неможах да разбера в морето можеби
11
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На всички държави управляващите постоянно ги тресат някви вълни,от белото ли е от нещо друго ли е...
10
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това туловище скоро ще го влачат с кон, вързано с въже през врата и босо!
9
4
 
7
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Анонименза вас пор.о и бизнес за нас въпрос на оцеляване...пиян...комунист...дрога...плюите както искате...милиарди по света с чийто животи се разпореждат...боговете на офшорните..ще съдим и бесим децата ви...справка Историята...имам си...имам си и жена която обичам и ме обича...имам и деца които обичам...и ще убивам за да могат да живеят в Справедлив Свят...Живоита ни е даден от Бог...не признавам властта ви...и сме милиарди...не сте по умни от нас...по-смели...идваме за вас!!!
8
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти пЕшка нямаш ли си ББ да си играеш с нея, а...
7
5
 
24
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Милиарди човешки същества по света са докарани до отчаяние...Честта и Достойнството ни са безценни...животите ни нямат цена според вас...но за Честта ни...нямате пари с които да я купите ...Справедлив Свят...или мъртав по-добре!!!Световната политическа класа са престъпници...убиват невинни човешки същества за пари...и его...Човешката История не познава такъв геноцид...невиждани престъпления..откупвани с безполезни хартийки и метали..пари и злато..ценности вменявани ни от отнемащите животите ни!
6
3
 
8
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Справедлив Свят...или мъртав по-добре!!!!
5
3
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
как така "лидери" и ваши приятели като борисов и сидеров си имат оръжие...сидеров ходи в БГ Парламента с пистолет не уважаема...ние ограбените нямаме елементарното право да защитим животите си,не сте ни богове...свободна продажба на оръжие в ЕСССР за да можем да защитим животите и собствеността си...останалото е лицемерие и геноцид..ние сме Свободни Човешки Същества!!!вие плащайте на милиционери с нашите пари да ви пазят от "любовта ни"..не ви вярваме..ЕСССР извършва геноцид и предава съюзници
4
6
 
11
 
! Отговори
ББ преди 3 години
вируса.. вълни..не уважаема г-жо,превърнахте една революционна идея като ЕС..в ЕСССР..от страх..от зависимости...от липса на идей..Народите на ЕС са подложени на тотален геноцид..несправедливост,беззаконие...лицемерната ви и безидейна политика води света ни към гибел!!!настояваме за свободна продажба на оръжие в ЕСССР за да защитим собствеността си и животите на децата ни..живеете на друга планета..настоявам да мога да си купя законно оръжие което да използвам в защита на живота на децата ми!!!
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласувайте масово за БСП, ББ и ЦЦ се разделиха на две части - единия в дясното(ББ), другия(ЦЦ) в ляво със социалдемократите, така ви поставят в шах и от двете страни и в менгеме, дори и Радев подкрепете, герберите се страхуват от Радев, ако не гласувате масово за БСП, ЦЦ може да вземе надмощие в лявото и това ще е края на всяка опозиция,така ще ви затворят в капана си тези двамата,от който няма да има измъкване или опозция,това ще е края на държавата ни,тя ще стане тяхна и край.
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласувайте масово за БСП, ББ и ЦЦ се разделиха на две части - единия в дясното(ББ), другия(ЦЦ) в ляво със социалдемократите, така ви поставят в шах и от двете страни и в менгеме, дори и Радев подкрепете, герберите се страхуват от Радев, ако не гласувате масово за БСП, ЦЦ може да вземе надмощие в лявото и това ще е края на всяка опозиция,така ще ви затворят в капана си тези двамата,от който няма да има измъкване или опозция.