Проверяват годността на 62 млн. ваксини Джонсън и Джонсън

Миналата седмица 15 млн. дози бяха обявени за негодни в Балтимор
7 апр 2021 12:55, Ния Христова
13
Проверяват годността на 62 млн. ваксини Джонсън и Джонсън
Снимка: БГНЕС
Още 62 милиона дози от ваксината на Джонсън и Джонсън са изложени на риск от замърсяване и се проверявят. Новината идва, след като 15 милиона дози бяха обявени за негодни в завода в Балтимор, където са били произведени, съобщава "Ню Йорк Таймс".
 
През февруари служители на Emergent BioSolutions, компания, известна с производството на ваксини срещу антракс, по погрешка замърсиха 15 милиона дози ваксини Джонсън и Джонсън, след като ги смесиха с препарата на АстраЗенека. Това предизвика унищожаването на цялото количество, пише вестникът.
Още по темата
Междувременно са произведени още 62 милиона дози ваксини Джонсън и Джонсън, които все още не са тествани, така че има вероятност те да бъдат замърсени, се добавя още в статията на вестника.
 
Ако се установи, че са замърсени, ще трябва да бъдат унищожени.
 
Заводът, който произвежда ваксини, но не ги опакова във флакони, досега е произвел най-малко 150 милиона дози ваксини Джонсън и Джонсън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
4
 
! Отговори
Умен преди 3 години
След евтината и лесна за съхранение Астра Зенека, сега ще унищожат ваксината и на Джонсън, защото е едноразова. В САЩ, ЕС и други богати места ще остане скъпата Пфайзер
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали някой не саботира ваксинацията за да няма достатъчно ваксини и да измрът максимален брой хора?!
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам какво чакаме - Ботокса веднага да праща буса на кренвирши "Леки" да ги взима! Все пак кафе по лев и пеесе не е за изтърване.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пращайте ги в България, тука ще ги обявим за безопасни, даже опашки ще има за тях, хахаха. Да не се губи материал, нали така?
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може ли експериментите - не върху хора?
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма излагация с тези ваксини ей, и после защо хората не вярвали в тях.
6
0
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТОКСИК И ТОКСИК!!!ОБЯВИХА ВАКСИНАТА ЗА ТОКСИЧНА!!!----------------------------------ТЕЗИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ШАМПОАНИ СЕ ОПИТВАТ ЗА ИЗМЕСТЯТ АСТРАТА КАТО НАЙ-ОПАСНА ВАКСИНА !
5
1
 
11
 
! Отговори
Българина преди 3 години
Няма какво да се коментира.... Сащ произвеждат само демокрация, борсови индекси, пари и войни, а да и падащи самолети... Другите неща не им се отдават оъ мнооого години. Пфайзер също имат млн дефектни партиди, можете да ги преброите по болните ваксинирани в момента в цялата страна, точно както праха за пране и млякото и шоколада, ваксините за България не са като ваксините за Германия....
4
0
 
17
 
! Отговори
Добър ден ! преди 3 години
Някой да каже нещо ?Огромна финансова война под формата на ваксини и "грижа" за човека !Пари , пари и пак , ама много ,много пари !!!
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се установи, че не са замърсени, но ще ги продадат в страни от третия свят или източна Европа. Да се хванем ли на бас?
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха тези си замърсяваха бебешката пудра с азбест в продължение на 30 години, и сега още в началото започнаха и ваксините да замърсяват. Пумиярска история!
1
0
 
19
 
! Отговори
Объркан преди 3 години
Спрете се ве, ид.иоти! Съвсем ни объркахте вече, то не бяха тромбози, то не бяха грешки, то не бе объркване на казана, то не бе шкарто... Пфууу