Жена на 45 г. и мъж на 46 г. сред жертвите на вируса

13 души загубиха битката с болестта за денонощие
27
Жена на 45 г. и мъж на 46 г. сред жертвите на вируса
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

18 040 са починалите, при които е бил констатиран COVID-19, по данни на Единния информационен портал. 13 нови случая са регистрирани през изминалите 24 часа.

Още по темата
Починали са:

жена на 62 г. с диабет и сърдечно заболяване;

мъж на 51 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания;

жена на 57 г. със сърдечно заболяване и диабет;

жена на 77 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 46 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания;

жена на 80 г. с хронично белодробно заболяване;

жена на 62 г. с диабет и сърдечно заболяване;

жена на 84 г. със сърдечно, хронично бъбречно и хронично неврологично заболяване;

жена на 66 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

мъж на 78 г. със сърдечно заболяване;

жена на 45 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания;

мъж на 61 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 67 г. със сърдечно заболяване и астма.


27
Още по темата: починаликоронавирус
Още от Коронавирус
Проф. Кожухарова: Случаите на Делта варианта са червена лампичка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Любопитно преди 3 седмици
Правото на собствения си живот има всеки холандец, започвайки от 12-годишна възраст. Все пак, за да се евтаназира дете на възраст между 12 и 16 години, е необходимо, в допълнение към неговото съгласие и съгласието на родителите.
26
0
 
2
 
! Отговори
Евтаназия преди 3 седмици
Евтаназията е разрешена в Швейцария, Белгия, Холандия, САЩ в няколко щата като Орегон, Тексас и други.
25
0
 
1
 
! Отговори
ЕВТАНАЗИЯ ИЗБОР преди 3 седмици
Какъв се смисъла стари и болни да живеят в мъчения и страдания години наред? Важното е КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ, А НЕ БРОЙКАТА ГОДИНИ. Трябва да има и узаконяване и процедури по доброволна евтаназия. ускоряване и облекчаване на смъртта с помощта на медикаменти, обикновено с цел прекратяване на предсмъртната агония при тежки нелечими заболявания И ТЕЖКА СТАРОСТ.
24
0
 
2
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 седмици
ТУК вижда хора с широко затворени очи. Четейки коментар особено номер 23 - НСИ. В пенсионната система ежегодно се следи РИСКА ОТ ДЪЛГОЛЕТИЕ - ДА ТАКА СЕ КАЗВА на базата на средната продължителност на живот се изчислява ТАКА ЧЕ хората да НЕ живеят прекалено много време получавайки пенсия което би предизвикало колапс в системата, за която е отделна огромна тема до колко е правилна солидарната система без индивидуални партиди и форма на социализъм общата дупка в която постъпват държавните пари.
23
1
 
3
 
! Отговори
НСИ преди 4 седмици
До пенсионерски списък.... Не си ме чел внимателно и с разбиране. Всички един ден умираме, но защо да става по-рано? Жената на 84 години можеше да живее още 5,5 години според средна продължителност на живота на жените на възраст 84 години. Мъжът на 78 още седем години. Жената на 80 още 7,5 години. Жената на 77 още 9,5 години. Мъжът на 67 още 13 години. Жената на 66 още 15,5 години и т.н.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Повечето от тези 40 човека, които починаха от Ковид-19 през последните седем дни, са заразени още през април и началото на месец май.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Осем жени и пет мъже са починали вчера от Ковид-19. Странно, нали от вируса мъжете умираха повече от жените?!
20
1
 
2
 
! Отговори
Много ма а стрх..... преди 4 седмици
В ПТП ли за загинали заразените???
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Беше много млади са починалите вчера. Седем от тези 13 починали са на възраст до 62 години. Починалите вчера можеха щда живеят средно още 17 години.
18
3
 
3
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕРСКИ СПИСЪК преди 4 седмици
ВНИМАНИЕ !!! Опасна информираща ИНФОРМАЦИЯ. Национален статистически институт - Очакваната средна продължителност на предстоящия живот общо за населението на страната, изчислена за периода 2018 - 2020 г., е 74.6 години. ТОЕСТ И БЕЗ ЕПИДЕМИЯ ТЕЗИ ХОРА СИ УМИРАТ ПО ЗАКОНИТЕ НА ПРИРОДАТА И СТАРЧЕСКИТЕ БОЛЕСТИ, НИСКИЯ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ, ОКОЛНА СРЕДА И ГЕНЕТИКА.
17
4
 
4
 
! Отговори
45 и 46 преди 4 седмици
Вероятно става въпрос за мъж на 46 и жена на 45, които са били с тежки придружаващи заболявания, рак или ХИВ / СПИН позитивни хора са уязвими към всякакъв вид инфекции дори от простуда могат да умрат. Някои могат да кажат, че и жената на 45 била млада в детеродна възраст, за да придадат драматичност в добавка. Жалко разбира се за тези хора могли са още да работят и да плащат данъци. Такъв е живота умрели са и не могат да възразят на журналисти и стъкмистици.
16
5
 
2
 
! Отговори
ха ха преди 4 седмици
Бомбастични заглавия! Младите са си умирали и преди ковида. 2 човека голяма драма!
15
4
 
2
 
! Отговори
Ваксърчета? преди 4 седмици
Но как е възможно заради моето неваксиниране да има починали? Нали те са ваксинирани и са с мощна защита? Освен ако... Псевдоваксината всъщност не работи? Но тогава защо да си я слагам? А ако работи и ви предпазва, защо аз съм ви проблем, че не си я слагам? А ако не работи и не ви предпазва, защо да си я... и тн.
14
7
 
12
 
! Отговори
Амин преди 4 седмици
Сега, когато има ваксини в изобилие,няма да съжалявам никой от починалите от Ковид , освен ако не е от възрастова група, за която доскоро беше забранено и изборът е на родителите. Сами са си играли на риск печели, риск губи и не са се ваксинирали. Всеки носи последствията от решенията си.
13
0
 
9
 
! Отговори
Зъболекар преди 4 седмици
Анафилаксия може да се получи от много неща, внезапно от храна, от ужилване от насекоми и други, например напоследък зачестиха алергичните реакции към лекарски упойки, затова на хора склонни към алергии се препоръчва да пият 3 дни преди това антиалергичен медикамент, ако пациентът забрави му поставяме премедикация. На алергични хора преди ваксина, независимо каква, също се предписват противоалергично медикаменти.
12
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Антиваксърите са убийци и терористи. Това е истината.
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Някой твърдеше , че само старците умирали. Защо горките не са ваксинирани? Сега е късно за тях.
10
5
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 седмици
Така ще бъде докато не изметем шарлатаните специалисти по ковид
9
4
 
4
 
! Отговори
До номер 3 преди 4 седмици
В световен мащаб има статистика за средния период на диагностициране на автоимунно заболяване - 7 години, така че въпросните хора повече от вероятно да са имали автоимунни заболяване и преди това. Едни от главните отключващи фактори си ги приемате редовно с храната, затова често от брат и сестра, сестра и сестра, брат и брат при налични едни и същи гени, от които може да се отключи автоимунно заболяване, но при различен хранителен режим само единият развива заболяването.
8
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Поздравление за неваксанираните антиваксари българи егоисти дано сега са доволни благодарение на тяхното дебелокожие и безразсъдност в България има много починали Българи за мен антиваксарите са най големите убийци на нас нормалните интелигентни българи