Повече ограничения при неваксинираните в Гърция

Броят на новозаразените в страната расте
7 юли 2021 08:53, Петя Славова
40
Повече ограничения при неваксинираните в Гърция
Снимка: БГНЕС

Гръцкият правителствен говорител Аристотелия Пелони заяви, че хората, които не са ваксинирани срещу COVID-19, ще трябва да живеят с повече ограничения, съобщава "Дарик", позовавайки се на АНА-МПА.

Тя изтъкна в телевизионно интервю, че "цифрите в цял свят и в Гърция категорично подкрепят ваксинацията и сочат, че тя пази от сериозно разболяване и стигане до интензивно лечение, а също така намалява разпространението на вируса".

Още по темата

"Сега е необходимо да бъдат убедени и най-скептичните членове на населението, които може би първо чакаха да видят резултатите от ваксинацията, също да побързат да се ваксинират, особено на фона на по-високия риск от "Делта" варианта, който печели терен в страната", изтъкна тя.

Пелони подчерта, че броят на активните случаи на COVID-19 в Гърция е нараснал със 75 процента миналата седмица.

Тя отбеляза, че 45 процента от пълнолетното население в Гърция вече е завършило ваксинанацията си, но предупреди, че "не трябва да оставяме лятото да мине, докато стоим безучастни, ние трябва да увеличим нашите усилия".

Пелони отхвърли твърденията, че в стратегията си за насърчаване на ваксинацията правителството разделя гражданите: "Ние се опитваме да осигурим стимули и да окуражим по-скептичните. Намираме се в пандемия и който не е ваксиниран, ще трябва да живее с повече ограничения".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
1
 
! Отговори
АМАН от терористи преди 2 години
Тестове на лекари ударени с новото оръжия и поразени с оръжие"BLock life suport systems" развили бронхопневмонии подават че ВЕЧЕ не се следят от мед мафията през лични документи с цел рекламни убииства за стимулиране на заразяване на милиарди с "Ваксини".Масовите убиици ползваха личните документи и привързаните към тях лични смартфони за подържане на заразата ..Експерти д аогелдат обемни холограмни поражения на токущо приети в болници интубирани...
33
1
 
2
 
! Отговори
Аман от терористи преди 2 години
Прокурурата на Гърция да поиска писмени декларации от производителите за БЕЗВРЕДНОСТ НА ВАКСИНИТЕ..НАпомняме че диверсията КОВИД се провежда исключително нагло с използване на бактериологични и дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия..Комбинирнаи с TERROR with PCR tests.уврежда тежко защитата на уста и нос.Досега не са заловили един престъпник...
32
1
 
2
 
! Отговори
АМАН от ТЕРОРИСТИ преди 2 години
Подставени на власт в Атина _Гърция се подлагат на мръсни ПСИ Експерименти с цел ТЕРОР НАД ГРАЖДАНИТЕ НА ЕлАДА...Експерти да направят веднага тестове на терористите на власт .Да се направят тестове и на новия министър на здравеопазването на Англия..Техниката е позната отдавна засечена е преди чернобилската авария.1985 година .тогава ползваха нови камери ..
31
3
 
4
 
! Отговори
КАЗАХ преди 2 години
1 ООО ООО ЕВРО И СЕ ВАКСИНИРАМ
30
1
 
11
 
! Отговори
хххххх преди 2 години
Ако ви кажат да се инжектирате само защото така ще получавате безплатна дъвка или безплатна бира ще го направите ли? Първо си преценете колко важни са наградите които ви дават срещу инжекция. Можете ли да живеете без тях или са жизнено важни? Обикновено така се подкупват децата в детската градина. Или както е казал Наполеон - разделяй и владей. Разделят ли ни, е лесно да ни завладеят.
29
2
 
18
 
! Отговори
Стар набор преди 2 години
За евентуални последици от ваксинацията:Управляващите политици НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ,Фарма-концерните НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ,Лекарите и сестрите НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ,а който не иска да се ваксинира бил БЕЗОТГОВОРЕН ! Що са логика ?
28
1
 
12
 
! Отговори
Един от Германия преди 2 години
Днес прочетох в германската преса, че ваксината на Пфайзер показва само 64% предпазване от Делта вариана в Израел. В началото говореха за 95%, но не се получи.
27
2
 
21
 
! Отговори
до 29 преди 2 години
Не обиждай на нискообразовани и нискоинтелегентни. Само интелегентния човек поставя на съмнение задължителните мерки, както и качеството на т.н. експериментални ваксини. Интелегентния човек не желае да бъде ОПИТНО ЗАЙЧЕ в ръцете на продажни професорчета и управляващи режими. Който изпълнява безропотно всички измишльотини и заповеди - не е интелегентен, а робот.
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази Пелони е под командата на Пелони от САЩ.
25
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По цял свят казват ваксинирайте се, само нашите Гaньовци се смятат за всичко знаещи професори и отказват да се ваксинират.
24
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За колективен имунитет трябва всички да се ваксинират, вкл. и децата. Само хора със специфични здравословни проблеми по преценка на лекарите могат да не се вааксинират. Злобата не е такъв проблем и злобаря подлежи на ваксинация. Засега всякакви нискообразовани и нискоинтелигентни отказват ваксиниране, но и те ще се имунизират, няма къде да ходят.
23
7
 
15
 
! Отговори
Истината преди 2 години
До АнонименОткъде ви копят такива оли.гоф.рени? Нито ще се ваксинирам , нито ще ваксинирам детето си, а поради специфичната ми медицинска история - силна реакция на противогрипна ваксина, която едва не ме уби- не могат и да ме принудят.Ще го дух.ате всичките злобни ваксиноиди !!
22
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички ще се ваксинират, колкото и да се опъат като магаре на мост. След време неваксинирания няма да има право да излиза от жилището си. В крайна сметка общественото здраве е по-важно от прищевките на един човек.
21
7
 
16
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Нека на мен ми наложат ограничения тук в България затова че не съм ваксиниран,да видим кон боб яде ли!!" -- Заплашваш ли? И какво ще наравиш? Ще си сипеш още една ракия и ще запсуваш още по-люто? Клоун...
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това за застрахователните е долна лъжа. Аз съм застраховател.
19
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие се ваксинирайте, не си напрягайте ума да търсите под вола теле. По умни хора са преценили ползите и рисковете. Нямате ингелектуален капацитет и компетентност да оспорвате решенията.
18
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ок, няколко въпроса с безспорните им отговори. Ако си ваксиниран, възможно ли е да се заразиш? Да. Ако си ваксиниран, възможно ли е да пренасяш вируса и заразяваш други хора? Да. Ако си ваксиниран, възможно ли е да изкараш вируса тежко? Да. Ако си ваксиниран, може ли да се приеме, че си в пълна безопасност от Ковид? Не. Ваксините все още във фаза клинично проучване ли са? Да. Качва ли се броят заразени в държави с голям процент ваксинирани като Израел? Да.
17
9
 
8
 
! Отговори
От немско преди 2 години
Нямам работа в Гърция та да ходя там. Чувствам се супер в немско и ще гласувам за " Българско лято" на Божков.
16
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До do 19Ето това е единствената причина на малограмотния българин да се ваксинира - да ходи по Азорите, Малдивите и други дестинации. Един любопитен факт във връзка с толкова безопасните ваксини: застрахователите не изплащат обезщетения по застраховки "Живот" на ваксинирани. В общите условия на всички компании изрично е посочено, че се изключва покритие, когато застрахованият е участвал в медицински експеримент. Честито на печелившите.
15
22
 
7
 
! Отговори
do 19 преди 2 години
притеснение как долови в мен, не се притеснявам изобщо, че ще трябва да се ваксинирам пак. Вече седми месец тече от какво се ваксинирах и единственото което мога да кажа, че е супер. Имам си антитела 20 000 АU/ml и средата на септември отивам на Азорите