Натискът върху "Пирогов"е голям, случаите на COVID-19 са тежки

Болницата е подготвена за нова евентуална четвърта вълна
13 авг 2021 11:05, Ния Христова
186
Натискът върху "Пирогов"е голям, случаите на COVID-19 са тежки
Снимка: БГНЕС
"Натискът към "Пирогов" е по-сериозен, повечето случаи на коронавирус са тежки. В момента се лекуват 36 души при нас, като 6 са в интензивни отделения", каза пред  bTV проф. Иван Поромански, който е директор на УМБАЛСМ "Пирогов".
Още по темата
Той подчерта, че болницата е подготвена за нова евентуална четвърта вълна, както и ако има заболели деца.
 
Проф. Поромански смята, че тежките случаи се дължат на това, че е лято и късно посещават болница. Той съветва хората да си правят тестове, за да хванат инфекцията на време.
 
Директора на спешната болница смята, че е важно хората да се ваксинират и отбеляза, че ваксини има, но желаещите са малко. За фургона, който беше поставен пред "Пирогов", той обясни, че е преместен в три кабинета в медицинския център на болницата заради жегите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
2
 
5
 
! Отговори
Ей Супермен преди 2 години
Форума тук е за хора които разбиват теории, заплитат конспирации и решават бъдещето на света, недей да им пречиш ако обичаш.
127
4
 
3
 
! Отговори
до Кал-Ел преди 2 години
Човек намери си друго място да се правиш на интересен. Нямаш ли си планети които да спасяваш? Как измежду натоварения ти график да спасяваш светове намираш време да ни образоваш и тук? Мисля че във статиите под зодиак ще свършиш по-сериозна работа, там и без това коментира един с ник Батман, ще има с кого да се надписвате там.
126
2
 
0
 
! Отговори
До 145 преди 2 години
Ти пък все едно поп културата и графичните романи не са част от мойто поколение и си мислиш, че Кал Ел е много скрито име, наистина се мислиш за Кларк Кент, като сложиш очилата си друг човек сигурно, безграничен тъ пак си хахаха. Ходи си намери работа моля те, че започва да ми е жал за па плач като теб
125
0
 
6
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
До 144. Я, обясни малко за живота ми, че ми е интересно как работи нискочестотния мозък. Да видим имаш ли фантазия или просто пълзиш, или никое от двете.
124
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто го игнорирайте този супермен, както всички в живота му го игнорират
123
0
 
2
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
До До 122 То по света и тро.ло.ве няма, само тук и в Русия ви търпим още.
122
2
 
7
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
До 139. Ти си китаец с гугъл транслейт. От онези халета, където стоите с камуфлажи и има по 10 таблета и 20 смартфона пред всеки от вас. Знаете ли къде ви е слабото място? Слабото ви място е в алгоритъма. Не успя да изчисчи вълната от събудени хора. Нямате ли план Б - нещо като наемане на още *** или да се самоубиете ритуално? Тъй като господарите ти са на финала на кинтите си, остава самоубийството. Не забравяй, че след като се разсмърдят нещата с ковида, няма да им трябват свидетели :))
121
2
 
7
 
! Отговори
хммм преди 2 години
Кал-Ел какво ще рече Супермен ли? :D Е не всички сме безсмъртни тук. Иначе да вируса е реален, оттам нататък няма нищо сигурно. Заради контактите ми с азиатци аз бях от първите болни в Германия и Европа и го прекарах ужасно имах астма като малък. Пазете се, както от вируса така и от ваксините. Имам усещането че нещата тази зима ще ескалират, силна мутация на вируса, гражданска война или каквото и да е. Спестете си пари, живеем в странни времена и всичко може да се случи. Пазете си семействата.
120
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той затова се пише Кал Ел, за да се почувства значим, алтер его на супер герой, който е надежда за спасение, а всъщност безработна, бездарна мишка, отчаян опит да е нещо в този свят, а дори на себе си цял живот не може да помогне
119
7
 
3
 
! Отговори
До 134 преди 2 години
То тези дето не вярват, не са видели или не познават хора болни/преболедували/починали от Ковид са тези, които седят в дупките си и не излизат, без близки и приятели с единствено занимание да седят по форумите и да бълват помии, никой не ги смята за градивна част от живота им и никой не разчита на тях
118
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До "Тоя кал Ел е безработен или платен антиваксър. Денонощно бълва помия срещу ваксините в тоя форум"Ми щом е безработен наемете го при вас във Ваксреско Дело, пича току виж ви тръгне пропагандата, че в моменто сте кръгла и бездарна 0
117
0
 
5
 
! Отговори
Фин преди 2 години
До Анонимен 128 а в Исландия 83% са с ваксина заразените
116
2
 
3
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
До 132. Не ти влиза в работата какъв съм. Зная, че си платен и ти плащат за да оставиш слузта си с последните коментари в темата. След всеки мой коментар, трябва да сменяш айпита, да цъкаш минуси и да пишеш по още 10 други за да заровиш моя. Това ме радва. Да, безработен съм, цял живот съм бил. Някои се раждаме подсигурени, не ни се налага да предаваме нацията и расата си за стотинки. Плачи сега, яко плачи.
115
5
 
0
 
! Отговори
До 126 кал ел преди 2 години
Не си Кал Ел и никога няма да бъдеш, алтер егото ти е без покритие, в дупка ли живееш че до сега не си видял болен
114
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам що ми се смесиха думите в коментара, но накратко-Хората попадат в болници заради ненавременно и неадекватно лечение. Е, така.
113
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя кал Ел е безработен или платен антиваксър. Денонощно бълва помия срещу ваксините в тоя форум.
112
2
 
8
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
До 127. Странна ваксърско-платена "логика". Ако имаше болни, нямаше никой да се съмнява във "вируса" на смeшницитe Гейтс и компания. Много тъжна банда от к л о у н и, никога не са успели да заразят нито един човек с каквото и да е, единствено спринцовките с токсини от трупове на умрели животни ги спасяват ...засега. Да не се окаже, че военната операция ковид има за цел да събуди хората?
111
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри. Само те могат да настъпят мотиката 5 пъти и да не разберат от къде им е дошло
110
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, защото като се обадиш на джи пи то и казва да изчакаш и чак когато зазлееш до космивъобще не гообсъждам. Тае чески висоти, линейка идва след 2 дена. Това със страничните заболявания въобще не го обсъждам. те в момента не подлежат на лечение.
109
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Европа и САЩ 95% от хоспитализираните са без ваксина . Ако при нас не вярвате на статистика, вижте какво става в другите държави. То няма и как да се вярва, при положение че се скъсахте да се хвалите как сте си изкарали фалшиви сертификати ....